marți, decembrie 5, 2023
AcasăEconomico-socialLocale smUn copil, în vârstă de 10 ani s-a accidentat în timpul orei...

Un copil, în vârstă de 10 ani s-a accidentat în timpul orei de sport, iar acum se afla internat la Terapie Intensivă.

Un copil, în vârstă de 10 ani s-a accidentat în timpul orei de sport, iar acum se află internat la Terapie Intensivă la Spitalul Județean Satu Mare.
„La data de 25 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un elev al unei unități de învățământ din municipiu, s-ar afla internat în spital, ca urmare a unui incident produs zilele trecute.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că, la data de 21 septembrie a.c., în timp ce desfășura activități sportive în cadrul orei de educație fizică, un minor de 10 ani s-ar fi accidentat în zona capului.

În cursul zilei de 23 septembrie a.c., minorul a fost transportat la Spitalul Județean Satu Mare, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal, în care cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neglijență în serviciu”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare pentru PortalSM.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente