Acasă sus A jefuit o femeie de 72 de ani

A jefuit o femeie de 72 de ani

În  data de 28 august a.c. , 4  bărbați, care s-au prezentat drept lucrători ai Serviciului Drumuri Naționale, au sustras din locuința unei femei de 72 ani suma de 380 lei și un motoferăstrău.

In urma cercetărilor efectuate, ieri, 16.09.a.c., polițiștii  Postului de Poliție Comunal Moftin, din cadrul Secției 7 de Poliție Rurală Carei au reuși identificarea și prinderea acestora,  în persoana numiților  B. ALEXANDRU,  de 40 ani, B. NICOLAE de 38 de ani, K. ȘANDOR de 26 de ani, A. CSABA de 25 de ani, toți domiciliați în Săcuieni, jud. Bihor, cu antecedente penale și fără ocupație. Prejudiciul în valoare de 1.180 lei a fost recuperat și restituit persoanei vătămate.

 Susnumiții sunt cercetați în stare de libertate pentru săvârșirea infracțiunilor de: înșelăciune, violare de domiciliu și furt calificat.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente