marți, mai 28, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareA murit actorul sătmărean Vasile Blaga

A murit actorul sătmărean Vasile Blaga

Actorul Vasile Blaga s-a stins după o lungă suferință și o luptă cu o boală crâncenă.

Redăm postarea publicată de fiul actorului, Aldo Blaga.

”Aldo aici – voi scrie in numele lui pentru ca stiu ca asa ar fi vrut si el sa o faca insa de azi orice „zice” el va fi intre ghilimele…din pacate. Nu ma mai complic cu diacritice pentru ca abia pot vedea ceva de lacrimi…
Dragii mei, in ultima vreme m-am luptat cum am stiut eu mai bine cu aceasta cumplita boala a carui nume nici nu mai are sens sa-l rostin, e prea faimoasa deja. Desi eu la randul meu n-am ascultat mereu de contesa si de fiul ploii cand imi spuneau sa nu ma las de tratament pentru ca la urma urmei Dumnezeu lucreaza prin doctori, tratamente…va invit pe voi sa o faceti.
Bucurati-va de cei dragi cat sunt vii si faceti tot posibilul ca ei sa-si poata trai viata in implinire, fericire, bunastare si mai presus de toate – in iubire.
Pe scena vietii mele am incercat sa-mi joc rolul cat am putut de bine, acela de fiu, frate, tata, sot, prieten si orice alt rol mi-a mai fost incredintat.
Pe voi pe toti va imbratisez cum stiu eu mai bine si mai calduros si abia astept sa ne vedem la un spectacol de zile mari aici, sus, in ceruri, unde toti avem intrare libera. Sa ne vedem cand ne-om intalni.
Ma veti recunoaste, voi fi imbracat la fel.”
Vasile Blaga Paulin
(22.03.1959 – 05.10.2017)

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente