Acasă Locale Stiri Satu Mare A patra ediție a concursului de vin de la Breveni

A patra ediție a concursului de vin de la Breveni

vin+

Asociația Bianca a organizat în comuna Berveni cea de-a patra ediție a concursului de vin la care au participat 30 de vinificatori din zona Careiului. Evenimentul a fost organizat cu ajutorul Consiliului Județean și a Primăriei Berveni. Vinurile au fost premiate cu aur, argint și bronz.

Consiliul Județean împreună cu Oficiul Județean de consultanță agricolă și asociația producătorilor de vinuri sprijină producătorii de vin din județul Satu Mare și au ca obiectiv să obțină indicația geografică „Dealurile Sătmarului”. În prezent vinul produs este cu o altă indicație geografică „Dealurile Crișanei”.

Vinul este una din băuturile alcoolice cele mai apreciate. Acesta, consumat cu moderație, are efecte benefice asupra organismului.

- Advertisment -

Cele mai populare

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Ne mândrim cu ei!Antreprenori romani de top.Ediția 2020

Antreprenorii români care s-au remarcat în acest an plin de încercări și pentru comunitatea StartupCafe.ro. Iată o listă (incompletă, evident) de antreprenori...

BNR cere băncilor să modifice până pe 20 decembrie scoringul de acordare al creditelor

Potrivit unei scrisori trimise de BNR către băncile comerciale, acestea trebuie să îşi ajusteze scoringul pentru persoane fizice până pe 20 decembrie...

Animalele de companie vs oameni.Călătorii cu stampilă de vaccin

Guvernul britanic pregătește adoptarea ștampilelor de vaccin anti-COVID aplicate pe pașapoartele celor care acceptă să se inoculeze, pentru a putea călători.

Comentarii recente