29.8 C
New York City
joi, iulie 7, 2022
AcasăEconomico-socialSocialA venit iepurașul de Paște la copilașii de la Centrul ”Alter Ego”...

A venit iepurașul de Paște la copilașii de la Centrul ”Alter Ego” și Centrul ”Prichindel”

Cu ajutorul unor parteneri generoși: fundații, ONG-uri sau agenți economici, toate familiile copiilor care beneficiază de serviciile Centrului Multifuncțional Alter Ego și ale Centrului Social Prichindel din cadrul Direcției de Asistență Socială – DAS Satu Mare, au primit câte un “coșuleț” de Paște constând în alimente de bază, produse de igienă, ciocolată și, desigur, nelipsita pască. 

Lucrurile mărunte pot aduce foarte multă bucurie în sufletele oamenilor! Ne despart doar câteva zile de sărbătorile pascale. Fiecare dintre noi își pregătește sufletul pentru Învierea Domnului. Facem curat în inimă, în casă, și ne pregătim pentru a primi Lumină

Apropierea sărbătorilor pascale umple sufletul tuturor de bucurie. La Centrul Multifuncțional Alter Ego și la Centrul Social Prichindel pregătirile de Învierea Domnului sunt în toi. Copiii au fost implicați în activități cu rol recreativ și social, activități plastice, desene cu teme pascale, încondeierea ouălor, confecționare de decorațiuni precum flori sau iepurași. 
Mai mult, în această perioadă trăim bucuria de a dărui, ceva  ce nu se poate descrie în cuvinte, iar partenerii Direcției de Asistență Socială Satu Mare sunt cei care știu și pot cel mai bine să dea o definiție a stării pe care o trăiesc când dăruiesc
”, transmit reprezentanții DAS Satu Mare.
 
Acțiunea umanitară care a adus bucurie copiilor și familiilor lor, un gest simbolic apreciat de beneficiari, continuă de fapt șirul de activități specifice menite să fie asemănate cu o mână de sprijin pentru familiile care au nevoie de ajutor. 

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente