29.8 C
New York City
duminică, august 14, 2022
AcasăsusA venit pisica acasă și pune șoarecii la punct

A venit pisica acasă și pune șoarecii la punct

Miercuri, 2 martie în cadrul unei conferințe de presă susținută de primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica, acesta a ținut să-i răspundă consilierului UDMR, Vasile Fogel care la ședința de săptămâna trecută a Consiliului Local a criticat modul în care s-au efectuat unele lucrări pe raza orașului. Printre altele, Fogel a fost nemulțumit de lucrările de amenajare a unei parcări de pe B-dul Cloșca, opinie exprimată de către acesta în ședința de Consiliu Local.

„Domnului Fogel îi promit că dacă timp de două săptămâni în loc de apă tare va bea apă plată, și e într-o stare normală îl voi propune să facă parte din toate comisiile de recepție ale lucrărilor din municipiu. Dar numai în condițiile în care îmi demonstrează că două săptămâni bea numai apă plată”, a declarat primarul.

Deasemenea, primarul i-a dat replica și consilierului, UDMR Gergo Butka, care a transmis nemulțumirea unui sătmărean cu privire la praful din oraș. „Vreau să le transmit celor care sunt nemulțumiți de praf că în prezent în municipiu sunt deschise peste 30 de șantiere în care se lucrează simultan. Se lucrează pe foarte multe paliere așa că este inevitabil să avem câteva inconveniente.”, a declarat Dorel Coica.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente