29.8 C
New York City
marți, iulie 5, 2022
AcasăLocaleStiri Satu MareAccident cu 3 victime în Negrești - Oaș

Accident cu 3 victime în Negrești – Oaș

accident

În cursul serii de ieri, în jurul orei 22:52, I.S.U. Satu Mare a fost informat despre faptul că un autoturism în care se aflau trei persoane a ieșit de pe carosabil, izbindu-se violent de un stâlp de electricitate, în localitatea Negrești Oaș.
Tot în urma aceluiași apel, salvatorii au fost anunțați că victimele au rămas încarcerate. În doar două minute, patru echipaje de intervenție ale ISU, două SMURD (terapie intensivă mobilă și echipaj de prim ajutor) și două echipaje de descarcerare, dar și două echipaje ale serviciului de ambulanță județean (SAJ Satu Mare) au ajuns la locul indicat, găsind cele trei victime prinse în habitaclul mașinii.
Pompierii au asigurat măsurile specifice – sablare carosabil, îndepărtare borne de la acumulator, etc. – înlăturând riscul producerii unei explozii.
Una dintre victime a fost preluată de echipajul SMURD, în urma monitorizării prezenta puls, însă era inconștientă și avea multiple traumatisme grave la nivelul corpului. După ce a fost stabilizată, aceasta a fost transportată de urgență la Camera Primiri Urgențe Negrești Oaș pentru continuarea investigațiilor medicale. Pentru doi bărbați, șoferul și un pasager al autoturismului implicat în accident, nu s-a mai putut face nimic, personalul medical fiind nevoit să declare decesul acestora.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente