Acasă Locale Stiri Satu Mare Accident mortal la intrarea în localitatea Mădăras!! Șoferul autoturismului s-a angajat în...

Accident mortal la intrarea în localitatea Mădăras!! Șoferul autoturismului s-a angajat în depășire cu 180 km/h | (update)

IMG_1137

 

Astăzi, 16 ianuarie, în jurul orei 11:00, la ieșirea din localitatea Mădăras a avut loc un accident grav de circulație. În urma leziunilor grave suferite o tânără a decedat, iar cealaltă persoană a fost rănită grav.

În accident a fost implicat un Audi și un autotren cu remorcă. Șoferul autoturismului, Estera Cheresteș,  în vârstă  de 28 de ani, s-a angajat în depășire, iar după ce a pătruns pe contrasens s-a ciocnit frontal cu TIR-ul. În urma impactului puternic, autoturismul a fost distrus complet, iar TIR-ul a ajuns în șanț.

Unul dintre martori a marturisit ca tânăra, conducatoarea autoturismului, ar fi intrat în depășire cu 180 km/h.

Tânăra aflată la volanul autoturismului a rămas încarcerată între fiarele contorsionate ale mașinii. Din păcate femeia nu a mai putut fi salvată. Șoferul TIR-ului a suferit răni grave, fiind transportat la spital.

La accident s-au deplasat mai multe Ambulanțe, polițiști și un echipaj de la descarcerare.

UPDATE:

Pozitia I.S.U. ,,SOMES” Satu Mare:

 În data de 16.01.2016, în jurul orei 10.53, I.S.U. ,,SOMES” Satu Mare a fost anunțat despre producerea unui accident rutier, la ieșire din localitatea Mădăras (DN 19 A). La fața locului, s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu o autospecială cu modul de descarcerare grea, o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță tip S.M.U.R.D. B2, care au intervenit în colaborare cu două echipaje din cadrul serviciului de ambulanță județean (S.A.J. Satu Mare).

Personalul sosit la fața locului, după efectuarea recunoașterii, a constatat că, în urma coliziunii unui autoturism cu un camion cu remorcă, au rezultat două victime dintre care una era încarcerată între fiarele contorsionate ale mașinii. În urma evenimentului, a rezultat decesul conducătoarei auto a autoturismului iar conducătorul camionului a fost transportat la UPU Satu Mare, de către un echipaj SAJ. Intervenția s-a finalizat la ora 12.00.

 

- Advertisment -

Cele mai populare

Lansarea proiectului „C2-Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor- Jurnalul de Satu Mare SRL”

S.C. Jurnalul de Satu Mare S.R.L., în calitate de Beneficiar, implementează proiectul „C2-Granturi pentru capital de lucru acordate...

Sprijin pentru participarea pentru prima dată la sistemele de calitate

Anunţă deschiderea apelului de selecţie nr. 2 pentru măsura 3.1 - Sprijin...

„Implementarea SDL în comunităţile marginalizate din teritoriul GAL Tövishát”

„Implementarea SDL în comunităţilemarginalizate din teritoriul GAL Tovishat”, Comunicat conferință lansare proiectAsociaţia Grup de Acţiune...

Cristiano Ronaldo admite că l-a depășit pe legendarul Pele la numărul golurilor înscrise

Cristiano Ronaldo a înscris duminică un hat-trick împotriva formației Cagliari, scor 3 la 1 pentru Juventus, reușind astfel...

Comentarii recente