29.8 C
New York City
joi, iulie 7, 2022
AcasăLocaleStiri Satu MareAccident soldat cu victime

Accident soldat cu victime

accident_eac264

Traversarea drumului public prin loc nepermis și fără o asigurare prealabilă a copiilor lăsați nesupravegheați, a fost cauza a două accidente rutiere produse ieri în județ.

Astfel, ieri dimineață, la ora 08.50, pe DN 1C, un bărbat, F.V., de 42 ani, din comuna Turț, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală în afara localității Turulung, județul Satu Mare, l-a accidentat grav pe minorul K.C., de 5 ani, din Turulung, care fiind lăsat nesupravegheat, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis fără să se asigure.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, totodată s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii.

Tot în cursul zilei de ieri, la ora 11.15, în localitatea Hrip, județul Satu Mare, A. L., de 65 ani din localitate, conducând autoturismul proprietate privată pe strada Principală, a accidentat-o ușor pe minora F. R., de 7 ani, din Hrip, care lăsată nesupravegheată s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure.

În urma producerii evenimentului rutier, conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, fiind identificat și depistat ulterior, ocazie cu care i-au fost recoltate probe biologice de sânge.

În ambele cazuri cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente