vineri, iunie 9, 2023

Accidente rutiere

accident satu mare politia

Neacordarea de prioritate a fost cauza a două evenimente rutiere produse în Negrești Oaș și Lazuri.

În data de 23.03.2016, in jurul orei 08.50, polițiștii rutieri negreșteni au fost solicitați prin apel telefonic la 112, să intervină la un accident de circulație produs pe strada Vrăticel din localitate.
La fața locului, polițiștii au stabilit că Vasile H., de 47, din Negresti Oas, ieșind din parcarea unui magazin, nu s-a asigurat și nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism care circula regulamentar.
Impactul produs între cele două vehicule s-a soldat cu pagube materiale și cu rănirea ușoară a conducatorului auto responsabil de producerea accidentului. Acesta a fost transportat la Spitalul orășenesc Negrești Oaș, pentru îngrijiri medicale, unde a ramas internat.
Celor doi conducători auto le-au fost prelevate probe biologice in vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

Tot în cursul zilei de ieri, la ora 14.30, la intersecția D.J. 194 cu D.J. 194 C. de pe raza comunei Lazuri, Ionuț C., de 31 ani, din județul Iași , conducând autoturismul proprietate personală, pe fondul nerespectării semnificației indicatorului Oprire, a intrat in coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar.
În urma evenimentului, a rezultat rănirea ușoară a copiilor conducătorului auto care a provocat evenimentul rutier, în vârstă de 4 respectiv 6 ani, pasageri în autoturism. Copii au fost transportați la spital pentru investigații și îngrijiri medicale fără a necesita internarea.
Cei doi conducători auto au fost testati cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ, totodată le-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

În ambele situații se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente