Acasă Locale Stiri Satu Mare ACL vrea să îl reclame pe Coica la Consiliul Național pentru Combaterea...

ACL vrea să îl reclame pe Coica la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării

Joi, 6 noiembrie, în cadrul unei conferințe de presă organizată la sediul ACL Satu Mare, copreședintele organizației de tineret ACL Satu Mare, avocatul Adrian Cozma, a declarat că va înainta  o plângere pe care o va depune în numeleACL la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării împotriva primarului Dorel Coica, deoarece l-ar fi numit nazist pe Klaus Iohannis, într-o emisiune de la un post local de televiziune.

Am formulat o plângere către Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării  deoarece primarul, reprezentant al comunității, a adus o jignire, a făcut o declarație iresponsabilă față de candidatul ACL Klaus Iohannis, numindu-l pe acesta nazist. Această afirmație iresponsabilă a accentuat-o de trei ori în cadrul emisiunii. Astăzi am să o trimit plângerea la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării deoarece astfel de demersuri nu putem să le trecem cu vederea. Nu putem să nu acceptăm și să nu realizăm că suntem într-o comunitate multiculturală în care prin aceste afirmații făcute de către primarul în funcție s-a adus o jignire comunității șvabilor și nemților care trăiesc în Satu Mare“, a afirmat Adrian Cozma.

El consideră că membrii PSD duc această campanie deoarece nu pot accepta faptul că Victor Ponta s-a clasat pe locul 2 în județul Satu Mare.

Adrian Cozma așteaptă o reacție promptă de la CNDC, precizând că primarul riscă o sancțiune de până la 100.000 de lei.

Victor Cernea, copreședinte al organizației de tineret ACL, a atras atenția asupra faptului că nu există încă, nici măcar la nivel de draft, un buget pentru anul următor. Acesta și-a exprimat părerea vizavi de mesajul lui Dragnea care a declarat că Klaus Iohannis are o strategie separată pentru Ardeal și una pentru restul țării.

”Noi nu putem înțelege acest mesaj pentru că programul candidatului nostru este un program unic la nivel național, pentru fiecare tânăr, cetățean din România”, a spus Victor Cernea.

1 COMENTARIU

Comments are closed.

- Advertisment -

Cele mai populare

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Ne mândrim cu ei!Antreprenori romani de top.Ediția 2020

Antreprenorii români care s-au remarcat în acest an plin de încercări și pentru comunitatea StartupCafe.ro. Iată o listă (incompletă, evident) de antreprenori...

BNR cere băncilor să modifice până pe 20 decembrie scoringul de acordare al creditelor

Potrivit unei scrisori trimise de BNR către băncile comerciale, acestea trebuie să îşi ajusteze scoringul pentru persoane fizice până pe 20 decembrie...

Animalele de companie vs oameni.Călătorii cu stampilă de vaccin

Guvernul britanic pregătește adoptarea ștampilelor de vaccin anti-COVID aplicate pe pașapoartele celor care acceptă să se inoculeze, pentru a putea călători.

Comentarii recente