sâmbătă, decembrie 2, 2023
AcasăLocaleAcoperișul unei case din Remetea Oașului a luat foc

Acoperișul unei case din Remetea Oașului a luat foc

Miercuri, 26 aprilie 2023, în jurul orei 22.00, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” al judeţului Satu Mare, a fost alertat să intervină la stingerea unui incendiu produs la o casă de locuit din localitatea Remetea Oaşului, comuna Oraşu Nou.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de pompieri format din 9 cadre militare cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un Smurd B2 din cadrul Secţiei de Pompieri Negreşti-Oaş. Totodată a fost alertat să intervină şi echipajul de pompieri SVSU Oraşu Nou.

La sosirea forţelor la faţa locului s-a constatat faptul, că incendiul se manifesta la nivelul acoperişului pe o suprafaţă de aproximativ 40 mp.

Echipajele de pompieri au acţionat pentru localizarea şi limitarea propagării incendiului, intervenind totodată pentru lichidarea acestuia.

Până la sosirea forţelor militare, locatarii, 4 adulţi şi 9 copii s-au autoevacuat, nefiind înregistrate victime.

În urma incendiului a ars acoperişul pe o suprafaţă de aproximativ 40 m pătraţi, fără a se extinde la întreaga locuinţă sau la anexele din apropiere.

Împrejurarea determinantă de producere a incendiului a fost depozitarea materialelor uşor inflamabile în zona coşului de fum.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente