Acasă Locale Stiri Satu Mare Acțiuni pentru siguranța participanților la trafic

Acțiuni pentru siguranța participanților la trafic

politist_control_trafic

Polițiștii sătmăreni au acționat pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă regulile de circulație pe drumurile publice.
În cursul zilei de ieri, polițiștii au organizat acțiuni în scopul determinării conducătorilor auto participanți la trafic, să respecte regulile de circulație.
Pentru neregulile depistate în trafic polițiștii au aplicat 116 sancțiuni contravenționale. Valoarea amenzilor aplicate depășește suma de 17 000 lei.
Ca măsură complementară polițiștii au reținut, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 4 permise de conducere din care 3 pentru efectuarea neregulamentară a manevrelor de depășire și unul pentru depășirea limitei de viteză.
A fost întocmit un dosar penal pentru comiterea unei infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice numitului Marius P. de 44 de ani, din Lazuri, care în jurul orelor 19.00 a fost depistat conducând un autoturism pe b-dul Octavian Goga din Satu Mare în timp ce avea o concentrație alcoolică în aerul expirat de 0,85 mg/l. Aflat sub influența alcoolului, conducătorul auto a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, produs din cauză că acesta nu a observat faptul că autovehiculele din fața sa sunt oprite pentru acordarea de prioritate și nu a reușit să frâneze în timp util, provocând astfel o tamponare în lanț.

- Advertisment -

Cele mai populare

Eşalonări pe 12 luni la plata taxelor în contextul pandemiei

Firmele care au obligații fiscale neachitate ulterior declarării stării de urgență (COVID-19) vor putea solicita eșalonarea plății acestor sume pe o perioadă...

Juventus a învins la limită pe teren propriu

Formația italiana Juventus a primit vizita maghiarilor de la Ferencvaros marți seară într-o partidă care a contat pentru...

Liverpool neputincioasă în meciul cu Atalanta

Miercuri seara Liverpool a primit vizita celor de la Atalanta în etapa cu numărul 4 din grupele Ligii...

Credinţă, Dreptate ,Unitate dar mai ales Demnitate!

SCRISOARE DESCHISĂ CĂTRE GUVERNUL ROMÂNIEI Către,Guvernul României,Domnule Prim-Ministru, Incidentul petrecut la Constanța în dimineața zilei de...

Comentarii recente