Acasă Locale Stiri Satu Mare Activități pe linie rutieră

Activități pe linie rutieră

politia

Polițiștii rutieri au desfașurat acțiuni pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente și pentru determinarea participanților la trafic să respecte normele rutiere.

În cadrul acțiunilor desfășurate ieri în tot județul, au fost aplicate 233 contravenții conform prevederilor O.U.G. 195/2002, a căror valoare depășește 11.000 lei.
De asemenea, în baza neregulilor constatate, polițiștii au dispus ca măsură complementară, reținerea a 7 permise de conducere.

Evenimente rutiere:

În data de 03.03.2016 , la intersecția străzilor Agrară cu Viilor din municipiul Carei conducătoarea auto Helga T. de 41 ani din Carei, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală , nu a acordat prioritate de trecere numitului Csaba B. de 60 ani din Carei, care circula regulamentar cu bicicleta pe pista destinată bicicliștilor .

Evenimentului rutier s-a soldat cu rănirea ușoară a biciclistului, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea lui.
Cercetările in cauză continuă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă .


Tot în cursul zilei de ieri, în jurul orei 23:50, Ghiță B. de 27 ani din comuna Bixad, a fost identificat de polițiștii Secției Rurale Negrești Oaș în timp ce conducea autoturismul proprietate personală în localitatea Trip, având la controlul efectuat, o concentrație alcoolică de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Orășenesc Negrești Oaș unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei, cercetările urmând să continue pentru comiterea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

- Advertisment -

Cele mai populare

Eşalonări pe 12 luni la plata taxelor în contextul pandemiei

Firmele care au obligații fiscale neachitate ulterior declarării stării de urgență (COVID-19) vor putea solicita eșalonarea plății acestor sume pe o perioadă...

Juventus a învins la limită pe teren propriu

Formația italiana Juventus a primit vizita maghiarilor de la Ferencvaros marți seară într-o partidă care a contat pentru...

Liverpool neputincioasă în meciul cu Atalanta

Miercuri seara Liverpool a primit vizita celor de la Atalanta în etapa cu numărul 4 din grupele Ligii...

Credinţă, Dreptate ,Unitate dar mai ales Demnitate!

SCRISOARE DESCHISĂ CĂTRE GUVERNUL ROMÂNIEI Către,Guvernul României,Domnule Prim-Ministru, Incidentul petrecut la Constanța în dimineața zilei de...

Comentarii recente