luni, iunie 24, 2024
AcasăsusAdrian Cozma: "am trei planuri pe care vreau să le aplic la...

Adrian Cozma: „am trei planuri pe care vreau să le aplic la Tășnad”

Adrian Cozma a declarat, luni, 3 iunie, în cadrul unei conferințe de presă, că are trei planuri pentru orașul Tășnad. Candidatul Partidului Național Liberal Satu Mare pentru președinția Consiliului Județean a spus că dezvoltarea turistică, construirea unui parc industrial și realizarea unei centuri de ocolire reprezintă trei proiecte ce trebuie implementate la Tășnad, ,,o zonă cu un potențial extraordinar”.

,,De la tășnădeni am aflat că există o nevoie mare ca în viitor Consiliul Județean să se implice mai mult. De aceea am trei planuri pe care vreau să le aplic la Tășnad, bineînțeles în colaborare cu autoritatea locală”, a declarat Adrian Cozma.

Redăm, mai jos, planurile prezentate de Adrian Cozma:

,,Construirea unui parc industrial pentru că zona trebuie revigorată, zona are un potențial extraordinar din punct de vedere economic, dar nu a fost pusă în valoare. Construirea unui parc industrial, este clar, va genera locuri de muncă, va genera investiții care se vor regăsi în bunăstarea tășnădenilor. Nu am cum să nu mă inspir de la județul Bihor, acolo unde au fost construite șase parcuri industriale și planul meu este că pe lângă fiecare oraș mare și comune mai mari să construim parcuri industriale.

De asemenea, un alt aspect foarte important este turismul, dezvoltarea turistică în orașul Tășnad pentru că stațiunea turistică Tășnad nu a fost deloc sprijinită de Consiliul Județean în cei opt ani de când este la conducere domnul Pataki. Aici e nevoie de mai mult, e nevoie de un plan al Consiliului Județean împreună cu Primăria orașului Tășnad pentru a dezvolta stațiunea. Acest potențial pe care-l are stațiunea Tășnad l-aș pune în valoare și mai mult pentru că bogăția care vine din sol, și anume apa termală să o folosim și la încălzirea locuințelor în Tășnad. Deci un proiect prin care să încălzim locuințele în Tășnad și, de asemenea, să reprezinte o modalitate și pentru hotelieri. (…) Voi face toate demersurile pentru ca tășnădenii să se poată încălzi foarte ieftin din apa termală pe care o au.

Un al treilea obiectiv foarte important este centura de ocolire a orașului Tășnad. Este absolut necesară, nu e normal ca toate camioanele să treacă prin orașul Tășnad. Nu e normal să concentrăm totul în jurul municipiului Satu Mare, tot județul trebuie dezvoltat și fiecare oraș și fiecare comunitate trebuie dezvoltată. (…) Orașul Tășnad reprezintă pentru mine un segment foarte important și un potențial de dezvoltare mare.”

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente