luni, iunie 24, 2024
AcasăsusApel umanitar, pentru micuța Antonia din localitatea Turulung

Apel umanitar, pentru micuța Antonia din localitatea Turulung

Un eveniment caritabil sportiv va avea loc în această sâmbătă, începând cu ora 9:30 în localitatea Turulung din județul Satu Mare. Alergând, în plimbare sau cu bicicletele, sătmărenii sunt rugați să participe în număr cât mai mare la acțiunea umanitară care își propune să strângă bani pentru micuța Antonia-Laura, o fetiță de doar cinci ani, care în prezent este supusă chimioterapiei în Cluj-Napoca.

Antonia Varga are doar cinci ani și a fost diagnosticată cu o boală gravă. Micuța suferă de leucemie acută mieloidă și deja este internată pe secția de Oncopediatrie de la Cluj Napoca. Din păcate, familia se confruntă și cu presiunea unor resurse financiare limitate, dar pentru a le veni în ajutor, prietenii și apropiații au anunțat că vor organiza o acțiune caritabilă menită să strângă bani pentru a-i ajuta pe părinți să ducă mai ușor povara tratamentelor necesare pentru însănătoșirea Antoniei.

„Orice părinte ar vrea să-și vadă copilul sãnãtos și fericit și cel mai rău coșmar devine realitate atunci când nu se întâmplă așa. Din păcate un astfel de coșmar a devenit realitate anul acesta în familia Varga când s-a aflat că fiica lor de doar cinci ani, Antonia-Laura, este grav bolnavă. Medicii le-au comunicat un diagnostic cutremurător: leucemie acută mieloidă. Pentru a avea o șansă cât mai mare de însănătoșire, au început chimioterapia la Cluj Napoca- I.O.C.N.- Oncopediatrie.Până acum familia a încercat să lupte utilizând resursele proprii pentru a restabili sănătatea copilului lor; s-au chinuit în tăcere zi de zi… Dar din păcate, resursele lor materiale sunt limitate și se apropie de sfârșit. Suportul societății în aceste situații este mai important ca niciodată. Unindu-ne forțele putem face ceva pentru însănătoșirea micuței Antonia!”, se arată în evenimentul creat pe rețelele de socializare de către prienteii familiei.

Vino cu noi sâmbătă, 8 iunie la evenimentul sportiv de caritate, donează, ca să poți contribui și tu ca fetița aceasta să poată zâmbi din nou. Vă așteptăm cu drag, cu mic cu mare sâmbătă dimineața de la 9:30 la capătul străzii Viilor din Turulung, după încălzire, vom porni împreună spre Turulung Vii și înapoi, parcurgând în total aproximativ 5 km, cine cum dorește: alergând, plimbând, sau pe bicicletă. La fața locului va fi posibilă donația. Dacă e posibil, vă rugăm să purtați tricou alb, și să aveți la voi apă de băut. Așteptăm cu drag pe oricine dorește să ni se alăture!”, se mai arată în apelul umanitar.

  • Donați: Puteți dona orice sumă la fața locului.
  • Spuneți prietenilor și familiei: Distribuiți această informație pe rețelele de socializare și încurajați-i pe cei dragi să se implice.

Detalii:

  • Data: sâmbătă, 8 iunie
  • Ora: 9:30
  • Locație: capătul străzii Viilor din Turulung
  • Ce trebuie să aduceți: tricou alb, apă de băut
- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente