joi, mai 30, 2024
AcasăsusAdrian Cozma, despre așa zisul sondaj PSD

Adrian Cozma, despre așa zisul sondaj PSD

Preşedintele PNL Satu Mare, deputatul Adrian Cozma, a reacţionat după sondajul PSD. El consideră că preşedintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, e într-o mare eroare. “Haideți în Alianța pentru Satu Mare”, transmite deputatul.

“Cred ca Domnul Govor e într-o mare eroare, colegii lui din PSD i-au dus un sondaj de acum 30 de ani. Curios, ca nici în acela nu era pe primul loc, el fiind pe locul 3 de când se fac sondaje în Satu Mare. La Satu Mare eu am făcut apel la toți românii de bună-credință să nu mai fim divizați și să găsim un candidat comun care sa facă din județul acesta unul așa cum ni-l dorim fiecare.
E vorba de un mesaj politic la care eu fac apel pentru ca toată țara se uită acum la noi, la Satu Mare.
Pentru mine sondajele făcute de membri PSD nu au relevanță, domnul Govor nu prostește pe nimeni și îl rog respectuos să înceteze aceste manipulări care nu aduc nimic bun românilor din Satu Mare.

Și pentru ca simt nevoia să vin cu o propunere clara, ia-ta domnule Ciolacu propunerea organizației PNL Satu Mare: haideți în Alianța pentru Satu Mare, ne așezăm românește la masă și hotărâm ce e mai bine pentru sătmăreni”, a transmis parlamentarul.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente