Acasă Politica Local Adrian Cozma: Noul sediu al Prefecturii ,,poate fi finalizat în acest an’’

Adrian Cozma: Noul sediu al Prefecturii ,,poate fi finalizat în acest an’’

Peste 3,7 milioane lei pentru noul sediu al Prefecturii Satu Mare. Banii au fost alocați pentru modernizarea zonei de pașapoarte, permise, înmatriculări. ,,Angajații și cetățenii trebuie să beneficieze de condiții decente”, a declarat deputatul sătmărean Adrian Cozma.

,,Împreună cu ministrul de interne Lucian Bode am reușit să alocăm 3.714.000 lei pentru modernizarea zonei de pașapoarte, permise, înmatriculări din incinta noului sediu al Instituției Prefectului de pe strada Cuza Vodă din municipiul Satu Mare. Cunosc bine situația la Instituția Prefectului, iar angajații și cetățenii care au zilnic de rezolvat probleme trebuie să beneficieze de condiții normale, decente”, a declarat Adrian Cozma.

Deputatul sătmărean spune că noul sediul al Prefecturii ar putea fi finalizat în acest an.

,,Am dat astăzi avizul favorabil în Comisia de apărare, ordine publică și siguranță națională pentru buget și sper să ne mișcăm cât mai repede pentru aprobarea în plen cel târziu săptămâna viitoare. Administrația locală depinde de aprobarea bugetului general și e important să demarăm principalele lucrări de investiții în județe cât mai repede posibil. Noul sediu al Instituției Prefectului Satu Mare poate fi finalizat în acest an”, a mai spus Cozma.

La etajul I al clădirii va fi serviciul de înmatriculări şi cel juridic, la etajul II serviciul de paşapoartele iar la etajul III va fi conducerea instituţiei. Clădirea mai are un amfiteatru de 220 de locuri, o sală de videoconferinţe de 80 de locuri, parcare la subsol. Lucrările au început în anul 2017 pe str. Cuza Vodă, pe locul unei structuri lăsată în paragină. Finanţarea este asigurată de către Ministerul de Interne.

- Advertisment -

Cele mai populare

Dublă crimă în județul Satu Mare

Nimeni nu prevedea ceea ce avea să se întâmple în noaptea de joi spre vineri în județul Satu Mare. O crimă oribilă...

Angajări la Spitalul Județean Satu Mare

Spitalul Județean de Urgență Satu Mare face angajări. Potrivit anunțului sunt scoase la concurs 4 posturi. Se caută...

Minivacanță în siguranță

Românii vor avea parte la finalul acestei săptămâni de o minivacanță prilejuită de sărbătoarea Rusaliilor. În acest context, în unele zone din...

Avocatul Poporului revine la Satu Mare

După o pauză lungă de aproximativ un an, cauzată de pandemia de coronavirus, reprezentanții instituției Avocatul Poporului revin la Satu Mare. Cancelaria...

Comentarii recente