luni, aprilie 15, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareAdrian Cozma: „Nu știam că fiecare își întreține monumentele cum poate”

Adrian Cozma: „Nu știam că fiecare își întreține monumentele cum poate”

Adrian Cozma a ținut să răspundă conducerii Primăriei Satu Mare precum și celor de la UDMR Satu Mare, după ce a fost acuzat că încearcă să provoace conflicte inter-etnice.

Redăm integral răspunsul consilierului județean Adrian Cozma:

Conducerea UDMR n-a înțeles nimic, din ce am spus în urmă cu două zile. Eu am făcut referire la toate monumentele din oraș, indiferent de etnie. Pe de altă parte, aflăm de la Primăria Satu Mare că unele lucrări au fost realizate din alte surse. Nu știam că fiecare își întreține monumentele cum poate. Am crezut că există o abordare neutră și în spiritul valorilor, nu în funcție de etnia unei personalități, dacă tot ați făcut referire la etnie.

Nu în ultimul rând, merită sa amintim momentul semnării documentului care simbolizează Actul Unirii cu Basarabia. Toți reprezentanții UDMR au părăsit sala și n-au semnat nimic. Poate ne dați aici un răspuns legat de “derapaje etnice” stimați UDMR-isti. Eu n-am făcut aprecieri față de o minoritate, ci față de o formațiune politică, însă gestul dumneavoastră a fost foarte explicit legat de “derapaje”.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente