duminică, iulie 21, 2024
AcasăsusAdrian Cozma: Primăria nu a construit parcări în centrul municipiului Satu Mare...

Adrian Cozma: Primăria nu a construit parcări în centrul municipiului Satu Mare din lipsă de viziune

Acuzat în ultimele comunicate de presă emise de Primăria Municipiului Satu Mare, de faptul că a blocat construirea parcării subterane în Centrul municipiului Satu Mare, deputatul PNL, Adrian Cozma, a susținut o conferință de presă în cadrul căruia și-a exprimat punctul de vedere.

Potrivit președintelui PNL Satu Mare, Adrian Cozma, ,,Primăria nu a făcut parcări din lipsă de viziune”, explicând totodată și de ce s-a opus construirii parcării subterane.

,,Primăria consideră că în centrul municipiul Satu Mare nu s-au construit parcări din cauza unui demers pe care eu l-aș fi făcut. Primăria nu a construit parcări în centrul municipiului Satu Mare din neștiință, din nepricepere și din lipsă de viziune în ceea ce privește dezvoltarea municipiului. Primăria intenționa să concesioneze pe 49 de ani 3.500 de metri pătrați din centrul  municipiului Satu Mare. Este clar că m-am opus și mă voi opune în continuare. Nu puteam să fiu spectator la ceea ce urma să se întâmple. (…) Parcarea care se intenționa a se construi subteran, în fața Hotelului Dacia, era o parcare privată pentru o societate comercială și nu era o parcare care să fie deschisă publicului, deși spuneau că anumite locuri vor reveni și sătmărenilor. Nu puteam să fiu de acord să se sape o groapă în centrul municipiului ca mai apoi acea societate poate intră în insolvență, se putea întâmpla orice, iar 49 de ani terenul acela nu era al sătmărenilor”, a declarat deputatul Adrian Cozma.

Așa cum a mai declarat în repetate rînduri, deputatul a reiterat ideea că Primăria Satu Mare ar trebui să grăbească construirea de parcări, precizând că municipalitatea ar trebui să urmeze exemplul Oradiei.

,,Primăria Satu Mare să facă bine să construiască parcări pentru că în Oradea, anual, se fac venituri de 25 de milioane de lei, 5 milioane de euro din locurile de parcare. Pentru că s-au construit parcări, s-au construit și în centru și în cartiere. Eu vin cu o sugestie: apucați-vă de treabă și faceți lucruri bune pentru sătmăreni și pentru întreprinzătorii, pentru investitorii din centrul municipiului Satu Mare pentru că, din punctul meu de vedere, în lipsa parcărilor în jurul centrului va fi un dezastru în momentul în care se va închide circulația”, a mai declarat Adrian Cozma.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente