Acasă Locale Stiri Satu Mare Adrian Cozma: "Trebuie sa ne luăm adio de la porcul de Crăciun"

Adrian Cozma: „Trebuie sa ne luăm adio de la porcul de Crăciun”

Consilierul județean PNL Adrian Cozma a spus într-o conferință de presă, susținută astăzi, că Ministrul Agriculturii Petre Daea pune cruce agriculturii românești, precizând că, încet, putem să ne luăm adio de la tradiții și de la porcul de Crăciun.

Adrian Cozma a apus că Guvernul și-a abandonat rolul de a reprezenta România, făcând referire la impozitul pe care trebuie să-l plătească la stat țăranii ce dețin mai mult de 5 porci.

„Diferența dintre import și export este de un miliard de euro. S-a decis că țăranii nu mai pot ține decât până la 5 porci, iar dacă au peste 5 trebuie să plătească un impozit care este imposibil”, a spus Adrian Cozma.

Consilierul județean susține că este necesară o schimbare imediată a direcției.

„Guvernarea trebuie să susțină afacerile românești și tot ceea ce înseamnă economie românească și produs intern. România merită mai mult decât PSD, decât această gașcă de incompetenți care furnizează în fiecare zi minciuni și scumpiri”, a încheiat consilierul județean Adrian Cozma.

- Advertisment -

Cele mai populare

Cu respect! Totuși…cine sunteți?

Am avut parte zilele acestea de o adevărată năvală de candidați pentru alegerile locale, semn că pofta de ciolan nu a putut...

Interviu Adrian Cozma

1.Cum a decurs campania electorală? Ce credeți că a atras atenția în această campanie? Adrian Cozma: Am făcut o...

Alegători și aligatori

Trebuie să recunoaștem că – cel puțin până acum – campania electorală pentru alegerile locale nu ne-a oferit chestii spectaculoase. Nu am...

PRIMAR DE SOCOND-CORNEA MARE NICOLAE

Varsta : 38 ani Studii : Facultatea de Teologie, specializarea teologie-istorie, Universitatea Oradea          ...

Comentarii recente