Acasă Sport Local Adrian Rus termină anul pe loc de play off cu echipa sa

Adrian Rus termină anul pe loc de play off cu echipa sa

 

Victorie la scor de neprezentare pentru echipa antrenată de Eugen Neagoe. Simonovski, Florin Ștefan și Nouvier, din penalty, au marcat golurile covăsnenilor, care încheie anul 2018 pe loc de play-off. De partea cealaltă, Concordia Chiajna rămâne pe penultimul loc în clasamentul din Liga 1, cu 17 puncte.

 

Gruparea din Sfântu Gheorghe, finanțată de către Executivul de
la Budapesta, a terminat anul 2018 pe loc de play-off, dar planurile celor de acolo sunt ambițioase. Tehnicianul Eugen Neagoe a spus ce vrea să facă din echipa-revelație a Ligii 1, care are al patrulea atac al momentului din primul eșalon.

 

„Cred că merităm să fim pe locul pe care suntem acum. Formăm un grup puternic, suntem o echipă bună şi ne merităm locul în clasament. Băieţii au făcut în această seară un efort fantastic, vreau să îi felicit. Şi vreau să le mulţumesc tuturor celor care au contribuit de-a lungul acestor 21 de etape”, a spus Neagoe la final, la flash-interviul acordat ÎN DIRECT, în cadrul emisiunii ”Digi Sport Special”.

 

După ce a avut un început mai greu, fără meciuri la Sepsi, acum Adrian Rus este un om de bază la echipă. Din etapa a 15-a, când și-a și făcut debutul în Liga I, acesta a jucat meci de meci și a fost un pion de bază, deoarece acesta a jucat pe mai multe poziții, fundaș central, fundaș dreapta și mijlocaș la închidere.

 

 

- Advertisment -

Cele mai populare

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Mi-ar fi rușine,Viorel Buda!

Se spune că o campanie electorală nu este doar un prilej de confruntare între competitori, ci și - de multe ori -...

Cu respect! Totuși…cine sunteți?

Am avut parte zilele acestea de o adevărată năvală de candidați pentru alegerile locale, semn că pofta de ciolan nu a putut...

Comentarii recente