Acasă Locale Adrian Ștef: “Sperăm să ridicăm cât mai multe perdele forestiere în județ”

Adrian Ștef: “Sperăm să ridicăm cât mai multe perdele forestiere în județ”

Ziua Silvicultorului (16)Aflat de Ziua Silvicultorului în Iojib, Adrian Ștef, președintele Consiliului Județean Satu Mare, a spus că dorește să realizeze o serie de acțiuni pentru pădurile din județul nostru.

„Mi-am dorit să fiu alături de dumneavoastră la acest important eveniment, mai ales că eu, împreună cu vicepreședintele Mircea Govor, sprijinim și încurajăm orice acțiune de împădurire sau de protejare a domeniului forestier. Suntem conștienți de faptul că aurul verde este una dintre cele mai mare bogății ale acestei țări de aceea, ne-am propus în acest mandat să plantăm peste un milion de copaci.”

Primul pas în aceste sens a fost și făcut, Consiliul Județean Satu Mare a avut deja o acțiune în cadrul căreia au fost plantați 100,000 de puieți.

- Advertisment -

Cele mai populare

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Ne mândrim cu ei!Antreprenori romani de top.Ediția 2020

Antreprenorii români care s-au remarcat în acest an plin de încercări și pentru comunitatea StartupCafe.ro. Iată o listă (incompletă, evident) de antreprenori...

BNR cere băncilor să modifice până pe 20 decembrie scoringul de acordare al creditelor

Potrivit unei scrisori trimise de BNR către băncile comerciale, acestea trebuie să îşi ajusteze scoringul pentru persoane fizice până pe 20 decembrie...

Animalele de companie vs oameni.Călătorii cu stampilă de vaccin

Guvernul britanic pregătește adoptarea ștampilelor de vaccin anti-COVID aplicate pe pașapoartele celor care acceptă să se inoculeze, pentru a putea călători.

Comentarii recente