Acasă Locale Utilaj în valoare de 11.000 de euro, depistat cu seria de șasiu...

Utilaj în valoare de 11.000 de euro, depistat cu seria de șasiu și plăcuța de identificare falsificate

foto-arhiva-2Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Petea, I.T.P.F. Sighetu Marmației, au depistat și indisponibilizat, un utilaj industrial, în valoare de peste 11.000 de euro, care avea seria de șasiu și plăcuța de identificare falsificate.

Marți, 25 iunie, în jurul orei 13.00, s-a prezentat pe sensul de intrare în țară, în PTF Petea, cetățeanul român Gheorghe C. de 46 de ani, din județul Arad, conducând o autoutilitară marca Scania, care tracta semiremorca marca Schmitz cu numere de înmatriculare specifice Italiei.

La controlul de frontieră, s-a constatat faptul că în semiremorcă, cetățeanul român transporta un utilaj industrial marca Fdi Sambron. În urma unor verificări specifice a rezultat că seria de șasiu, precum și plăcuța de identificare prezintă urme de falsificare, care constau în modificări mecanice efectuate prin lovire.

Bărbatul a prezentat polițiștilor de frontieră un document din care reiese că utilajul în cauză aparține unei societăți comerciale din Italia și a declarat lucrătorilor noștri că nu știe nimic despre modificarea acestora.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uz de fals, conform Codului Penal, iar utilajul în valoare de peste 11.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Petea în vederea continuării cercetărilor, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente