Acasă Locale Utilaj în valoare de 11.000 de euro, depistat cu seria de șasiu...

Utilaj în valoare de 11.000 de euro, depistat cu seria de șasiu și plăcuța de identificare falsificate

foto-arhiva-2Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Petea, I.T.P.F. Sighetu Marmației, au depistat și indisponibilizat, un utilaj industrial, în valoare de peste 11.000 de euro, care avea seria de șasiu și plăcuța de identificare falsificate.

Marți, 25 iunie, în jurul orei 13.00, s-a prezentat pe sensul de intrare în țară, în PTF Petea, cetățeanul român Gheorghe C. de 46 de ani, din județul Arad, conducând o autoutilitară marca Scania, care tracta semiremorca marca Schmitz cu numere de înmatriculare specifice Italiei.

La controlul de frontieră, s-a constatat faptul că în semiremorcă, cetățeanul român transporta un utilaj industrial marca Fdi Sambron. În urma unor verificări specifice a rezultat că seria de șasiu, precum și plăcuța de identificare prezintă urme de falsificare, care constau în modificări mecanice efectuate prin lovire.

Bărbatul a prezentat polițiștilor de frontieră un document din care reiese că utilajul în cauză aparține unei societăți comerciale din Italia și a declarat lucrătorilor noștri că nu știe nimic despre modificarea acestora.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uz de fals, conform Codului Penal, iar utilajul în valoare de peste 11.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Petea în vederea continuării cercetărilor, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

- Advertisment -

Cele mai populare

Ministrul Transporturilor a fost în vizită la Satu Mare

Lucian Bode, Ministrul Transporturilor a fost într-o vizită vineri în județul Satu Mare, unde a și ținut o...

Un creier sanătos de lungă durată

Un factor de multe ori neglijat în ceea ce privește impactul asupra creierului este nutriția. Și există numeroase produse care pot fi...

Mită de 89.000 de euro pentru semnarea de contracte

Mai multe persoane din conducerea unor spitale din judeţele Braşov şi Harghita ar fi primit mită de până la 89.000 de euro...

Ordonanță de Urgență privind telemunca

Guvernul va discuta în ședința de vineri un proiect de OUG privind folosirea semnăturii electronice pentru contractele de muncă. Actul normativ reglementează...

Comentarii recente