marți, mai 28, 2024
AcasăCosul cu vipere Cosul cu vipere - Agentul Dănuț

Cosul cu vipere – Agentul Dănuț

ces vipereUnul dintre personajele cele mai spectaculoase care au hălăduit vreodată prin Sătmar se numește Dănuț și e cam ardelean după nume. Pe lângă faptele acestuia, cele ale lui Al Capone sunt kutya fasza!

Pe numele băiatului ăsta există deja o bibliotecă întreagă de dosare, mult mai palpitante decât toate romanele de aventuri și polițiste luate la un loc.

Nu ne-ar ajunge tot ziarul doar ca să înșirăm fărădelegile pe care vicleanul ăsta le-a comis în ultimii ani, iar lista părtașilor ori cea a complicilor săi este la fel de lungă ca și cea a celor țepuiți de-a lungul vremii.

Nume grele din Finanțe, Gardă ori Poliție și nu numai, se intersectează frecvent cu borfașul acesta, mai toți cei vizați achiziționându-și prin firmele lui, mașini de lux aduse din străinătate, la preț de aprozar.

Omul nu are mamă nici tată, dacă ne gândim doar la faptul că a țepuit-o până și pe biata maică-sa, care a scos din bancă pentru el 180 de milioane de lei, pe care bătrână este acum silită să-i returneze din pensie.

Cam tot ce are legătură de rudenie cu individul acesta își înscrie în dreptul numelui său câte o gaură, mergând de la câteva mii de euro și până la zeci de mii.

Cu toate că dosarele sale sunt – vorba aia –  fără număr, se pare că există în Sătmar un eficient mecanism de mușamalizare a dosarelor sale care încep cu traficul de mașini străine, înmatriculări false, fraude bancare, cu concursul neprecupețit al unui fost director de bancă, și multe altele care, dacă ar fi pedepsite după lege, ar însuma, la prima vedere, câteva sute de ani de pușcărie.

Ani pe care desigur, omul nu are cum să-i execute dar i-ar putea împărți cu generozitate cu cei cu care până acum împărțea cu larghețe maximă, mașinile de lux.

Ar fi suficient să se facă o mică verificare cu privire la proveniența mașinilor unor șefi de prin Poliție, Gardă ori Finanțe și lumea ar rămâne cu gura căscată când ar vedea ce mega – cârdășie se profilează la orizont.

Ciudat este însă faptul că batista pusă pe țambal este atât de groasă că nu se aude niciun zumzet deși, după părerea noastră, stufosul caz al lui Dănuț este unul dintre cele mai tari din istoria penală a Sătmarului.

Vom reveni cu un amplu material cu toate ramurile, încrengăturile și complicitățile acestui caz, începând de la mama țepuită și până la mafia „oficială” cadorisită!

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente