marți, mai 21, 2024
AcasăCosul cu vipereCoș cu VIPere - Pupătorii de șefi

Coș cu VIPere – Pupătorii de șefi

Pericol major de contaminare cu coronavirus în firmele dar și in instituțiile publice din Satu Mare, virusul se transmite şi prin pupat în cur, deci şefii sunt principalii vizaţi, precum şi cei care pupă după cel infectat. Un angajat din administrație, deja a turnat mai mulţi colegi care şi-au pupat şeful în cur fără respectarea măsurilor de carantină.
Una din cele mai infectate instituții ar fi, Muzeul Județean, acolo se stă la coadă la dat limbi în cur.
Dar nici alte instituții nu sunt mai prejos, în celebrul Palat Adminstrativ, este o reațea foarte bine organizată de pupători în cur. Pupatul începe de la șefii de servicii și urcă până la ăl mare și păros. Le unele ”șefe” ți mai mare să le dai câte o limbă, dar asta deja este altă discuție.
În mediul primat, medicii spun că degeaba eviţi să mai dai mâna cu angajaţii, dacă accepţi să fii pupat în cur de aceştia. Cei mai periculoşi sunt team leaderii, care sunt vectori de contagiune, pentru că îşi pupă şefii în cur şi apoi sunt pupaţi ei în cur de membrii echipei, transmiţând virusul pe cale ierarhică.
Se recomandă dezinfectarea buzelor cu spirt, precum şi a badge-ului, ori de câte ori se intră la şef, chiar şi atunci când doar îi duc o cafeluţă şi nişte contracte la semnat. Ideal ar fi ca şefii să-şi creeze propria celulă de pupători în cur, pe care să nu-i amestece cu şefii de la alte departamente.
Șefii, nu prea sunt speriați pentru că le placa pupatul din aprtea unor angajați, mai ales că unii sunt niște ”vărsători” inrăiți, își toarnă colegii cu cea mai mare plăcere.
Pentru a evita aceste practici, se remoandă a fi om.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente