Acasă Cosul cu vipere Coș cu VIPere: Ai mușcat-o la barieră

Coș cu VIPere: Ai mușcat-o la barieră

cos vipere

Parcă nu ar fi deajuns aglomerația care se formează pe drumul care duce spre Baia Mare, mai exact în zona comunei Botiz, mai ai și ghinionul să prinzi bariera închisă.

Aștepți aproape o jumătate de oră, în urma ta se formează o coadă de câțiva kilometri. Stai, că doar ce-i putea face, nu-i trece pe sub barieră, să vină “Juji” și să îți modeleze puțin mașina.

Până aici totu-i bine, doar că uneori bariera se închide, astepți o jumătate de oră, bariera se deschide și poți să îți continui drumul fără ca vreun tren să fi trecut în timp ce bariera era închisă, deci ai luat-o, cum se spune prin cartiere….

Un șofer puțin mai curajos, s-a dat jos la nenea ăla care stă în cușca lui cuminte langă barieră și la întrebat de ce totuși îi păcălește în halul ăsta pe șoferi ? Nenea nu tare a fost preitenos, și la cam trimits pe omul nostru acolo de une a ieșit cu 34 de ani…. Fix acolo !

Nesimțirea nu se oprește aici, în gară daca vrei să obți niște informații de la doamna insărcinată cu așa ceva, vorbește cu tine ca și cu ultima cârpă, cea de la vânzări bilete, te pune să aștepți până ce dânsa își termină convorbirea la telefon, moment în care riști să pierzi trenul.

Respectul și cei șapte ani de acasă lipsesc cu desăvârșire la angajații care au contact des cu publicul, noi am propune un examen la angajare și din acest cod etic….

Pănă data viitoare, Atenție la Tren ! ( poate aveți norocul să apară ).

- Advertisment -

Cele mai populare

Situația infectarilor cu Sars-COV-2

Până pe data de 26 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 449.349 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID...

Postul,milostenia și iubirea aproapelui- cununa creștinului

Noi credem că Dumnezeu este cu noi, însă pentru a reface sau a nu pierde legătura de iubire cu El, pentru a...

Atenție!Sancțiuni contraventionale intră in vigoare din acest week-end

Legea care permite autorităților să ridice mașinile parcate ilegal urmează să fie publicată în Monitorul Oficial după ce președintele României, Klaus Iohannis,...

Strategia de vaccinare anti-Covid urmează să fie adoptată

Strategia naţională de vaccinare anti-COVID ar putea fi aprobată în şedinţa de guvern de vineri, urmând ca săptămâna viitoare să fie adoptată...

Comentarii recente