marți, mai 21, 2024
AcasăEconomico-socialSocialAjutor pentru familia a cărui apartament a luat foc

Ajutor pentru familia a cărui apartament a luat foc

Mobilizare bună pe grupul de Facebook “Mamici din Satu Mare”, pentru familia din municipiul Satu Mare a cărui apartament a luat foc în cursul acestei săptămâni.

Sâmbătă au fost adunate mai multe ajutoare constând în îmbrăcăminte, încălțăminte, așternuturi, ghiozdane pentru copii și o sumă de bani. În urma apelului postat pe grup, au fost donați bani și în conturi.

Sigur că efortul mămicilor care s-au monilizat nu este de ajuns, pagubele fiind majore, în urma incendiului familia rămânînd practic cu pereții goi, și ei afectați de flăcări. 

Există promisiuni pentru mobilier, geamuri, materiale pentru amenajările interioare. 

Familia este recunoscătoare pentru tot sprijinul primit până în prezent și apreciază mobilizarea și implicarea tuturor, și nu emit nici o pretenție pentru nimic. 

Apartamentul a fost golit și timid s-au început lucrările de reabilitare.

Din mare, ar mai fi nevoie de: frigider, aragaz cu cuptor, cuptor cu microunde, aspirator, pături/plapumi/perne:așternuturi, produse de igienă, produse de curățenie, uscător de păr, fier de călcat, îmbrăcăminte (3XL) și încălțăminte (nr.44) de bărbat. Lucrurile pot să fie și la mâna a doua dar în stare bună.

Donații se pot face și în contul bancar ; Titular: AMALIA STAN 

IBAN: RO07BTRL03101201N73856XX

Moneda: RON

SWIFT: BTRLRO22

BT Pay

0755820390

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente