marți, februarie 27, 2024
AcasăDivertismentSătmărenii au ieșit din case și au participat în număr mare la...

Sătmărenii au ieșit din case și au participat în număr mare la evenimentele organizate sâmbătă

Vremea bună vine la Satu Mare cu o serie de evenimente de toate felurile, pentru toate gusturile, menite să îi scoată pe sătmăreni din case, să îi determine să iasă din cotidian și să se bucure de clipe frumoase alături de întreaga familie. 

Sâmbătă, 22 aprilie, pe o vreme superbă în județ au avut loc două evenimente frumoase care s-au bucurat de foarte mulți vizitatori. 

Retromobil Club România prin filiala judeteană Satu Mare a organizat sâmbătă, 22 aprilie 2023, Retro Parada Primăverii 2023. 

Pasionații, dar și curioși, au participat în număr mare la deschiderea sezonului de evenimente dedicate pasionaților de autovehicule istorice. Evenimentul s-a desfășurat în Parcul Dendrologic din Carei, iar intrarea a fost liberă.

Tot sâmbătă, dar în municipiul Satu Mare, sute de sătmăreni s-au dus pe Stadionul Someșul acolo unde s-a desfășurat Dog Show. În cadrul concursului care continuă și duminică, sătmărenii pot admira câini din cele mai frumoase rase. În total, la Satu Mare Dog Show care este cel mai prestigios concurs canin din Transilvania concurează 632 de câini din 15 țări. Concursul continuă și pe parcursul zilei de duminică. Biletul de intrare pentru adulți este de 20 de lei.

Tot duminică, dar la Soconzel, iubitorii de tradiție și jocuri populare sunt invitați să participe la cea de-a XIV- ediție a festivalului folcloric Danțu’ la șură.  Evenimentul începe la ora 13:00. 

Și duminică meteorologii anunță vreme frumoasă, cu temperaturi de 21 grade Celsius, astfel că este de așteptat ca sătmărenii să iasă din case și să profite din plin de soare. 

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente