vineri, februarie 23, 2024
AcasăLocaleAl doilea ștrand din Satu Mare este gata de deschidere

Al doilea ștrand din Satu Mare este gata de deschidere

33425c2e506003d2ba9e50d1e2fc3fc5_XLPeste 100 de specialiști lucrează de zor, pentru deschiderea noului aqua-park din Satu Mare. Consilierii locali UDMR Masculic Csaba și Butka Gergo au făcut o vizită de lucru la ștrand, pentru a vedea cum decurg lucrările de amenajare a aqua-park-ului.

Din cele declarate de consilieri, ștrandul îndeplinește visul oricărui sătmărean, se îndeplinește tot ce s-a promis. Totul este la standarde europene și orice persoană cu handicap va avea acces la serviciile ștrandului. Aqua-park-ul are cele mai moderne tehnologii de filtrare și recirculare a apei.

În prezent la aqua-park se lucrează intens la spațiile verzi. Sunt amenajate șapte tipuri de saune, unele construite cu pereți din cuburi de sare de Himalaya, patru piscine interioare și șase exterioare. În exterior există un bazin de seniori, un bazin semi-olimpic de 25 metri, bazin cu tobogane, la care viteza de coborâre va fi de peste 50 km/oră, bazin de relaxare, bazine pentru copii cu adâncimi diferite. Bazinele interioare vor avea destinații diferite de la bazine de copii la bazine de relaxare cu hidromasaj și de înot. Deasupra corpului principal va fi amplasată terasa și restaurantul însumând o suprafața de peste 1400 mp.

Aqua-park-ul va deveni probabil cel mai important punct turistic din județul Satu Mare.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente