Acasă Locale Stiri Satu Mare ALDE Satu Mare vine în sprijinul acelora care au profesii liberale

ALDE Satu Mare vine în sprijinul acelora care au profesii liberale

descărcare„Conducerea Alianța Liberalilor și Democraților Satu Mare face apel la conducerea Primăriei municipiului Satu Mare și a membrilor Consiliului Local de a reduce la minimul posibil nivelurile impozitelor și taxelor locale pe anul 2016 în urma modificării Codului Fiscal, pentru a veni în sprijinul sătmărenilor care desfășoară o activitate economică la domiciliu.
În ultima ședință a Consiliului Local a municipiului Satu Mare, consilierii județeni au decis pentru anul 2016 o cotă maximă de 1,3% pentru calcularea impozitului pe clădirile nerezidențiale aflate în proprietatea persoanelor fizice, în ciuda faptului că intervalul permis de Codul fiscal este de 0,2% până la 1,3%.

Considerăm faptul că acest lucru este neperformant pentru mediul de afaceri sătmărean. Prin această solicitare venim în sprijinul tuturor, și mai ales acelora care au profesii liberale. Indiferent despre cine este vorba, trebuie să ne gândim la atragerea de noi investiții, la atractivitatea județului Satu Mare și la încurajarea antreprenoriatului.
Solicităm conducerii Primăriei și consilierilor locali să revizuiască cotele pentru calculul taxelor și impozitelor ținând cont de realitățile economice și sociale, nu stabilindu-le la cotele de impozitare maxime prevăzute de Codul Fiscal, în mod nejustificat. Recomandăm realizarea unui studiu de impact asupra veniturilor nete ale contribuabililor. Această hotărâre a consilierilor locali poate periclita mediul de afaceri sătmărean și să înființarea de noi firme în municipiul Satu Mare”.

                                                                                                                                                                                                                                                  ALDE Satu Mare

- Advertisment -

Cele mai populare

Juventus a învins la limită pe teren propriu

Formația italiana Juventus a primit vizita maghiarilor de la Ferencvaros marți seară într-o partidă care a contat pentru...

Liverpool neputincioasă în meciul cu Atalanta

Miercuri seara Liverpool a primit vizita celor de la Atalanta în etapa cu numărul 4 din grupele Ligii...

Credinţă, Dreptate ,Unitate dar mai ales Demnitate!

SCRISOARE DESCHISĂ CĂTRE GUVERNUL ROMÂNIEI Către,Guvernul României,Domnule Prim-Ministru, Incidentul petrecut la Constanța în dimineața zilei de...

A murit legenda Argentinei, Diego Maradona

Anul 2020 mai face o victimă, și ne mai arată încă o dată că a fost un an...

Comentarii recente