luni, ianuarie 30, 2023
AcasăEconomico-socialSocialAlin s-a spânzurat de un copac din curtea casei. Fosta iubită: Aș...

Alin s-a spânzurat de un copac din curtea casei. Fosta iubită: Aș da orice sa fiu eu în locul tău

IPJ Satu Mare a oferit informații referitoare despre modul în care Alin, tânărul din Sătmărel a decis să își pună capăt zilelor. Potrivit datelor transmise de polițiști, băiatul s-a spânzurat de un copac din curtea casei.

„În cursul dimineții de 28 decembrie a.c., polițiștii sătmăreni au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 despre faptul că, în cartierul Sătmărel din municipiul Satu Mare, o persoană s-ar fi sinucis prin spânzurare.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr de 18 ani s-ar fi deplasat la domiciliul unei rude, situat tot în Sătmărel, unde s-ar fi sinucis, prin spânzurarea de un copac aflat în curtea imobilului.

Trupul neînsuflețit a fost depus la Prosectura Satu Mare, în vederea efectuării necropsiei. În cauză, nu sunt suspiciuni de omor. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru moarte suspectă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, transmite IPJ Satu Mare.

Pe paginile de Facebook a prietenilor lui, curg mesaje de adio. Și cea pe care o iubea a scris un astfel de mesaj.

„Îngerul meu păzitor nu îmi vine sa cred ca ai plecat într-o lume atat de departe… mai lăsat cu sufletul gol. Nu am crezut ca exista o durere atat de mare pe lumea asta. Ai lăsat atâta durere în urma ta… Aș da orice sa fiu eu în locul tău. Sper ca lumea de acolo e mai buna și ca o sa ne întâlnim cândva. Te iubesc și te voi iubi pentru totdeauna!”, a scris Vanessa, fosta lui iubită pe pagina ei de Facebook.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente