Acasă Locale Stiri Satu Mare Alinață Pro România - ALDE. Ce se întâmplă la Satu Mare ?

Alinață Pro România – ALDE. Ce se întâmplă la Satu Mare ?

Călin Popescu Tăriceanu a anunţat, miercuri, că ALDE a discutat despre o alianţă politică cu Pro România, partidul condus de Victor Ponta. El a afirmat că alianţa va fi a treia forţă parlamentară, după PSD şi PNL.

Tăriceanu îşi nuanţează declaraţia legată de Pro România: „am hotârât” devine „am discutat”

Călin Popescu Tăriceanu şi-a nuanţat declaraţiile de pe Facebook cu privire la Alianţa cu Pro România, iar după editarea postării în locul „am hotărât” a apărut „am discutat”.

„Discuţii fructuoase în această dimineaţă cu liderul Pro România, Victor Ponta : am discutat o viitoare colaborare sub forma unei Alianţe politice! ALDE şi Pro România vor avea grupuri parlamentare comune, şi astfel vom fi a treia forţă politică parlamentară , după PSD şi PNL. În perioada imediat următoare grupurile de lucru ale celor două partide se vor întâlni pentru a stabili proiectul politic al Alianţei şi protocolul de colaborare”, este postarea din acest moment de pe contul lui Călin Popescu Tăriceanu.

Ce se întâmplă la Satu Mare?

Liderul ALDE a adăugat că în perioada următoare „cele două partide se vor întâlni pentru a stabili proiectul politic al Alianţei şi protocolul de colaborare”.

În județul Satu Mare, organizația ALDE este condusă de fostul deputat Ovidiu Silaghi și de fostul președinte al Consiliului Județean, Adrian Ștef. Iar organizația județeană a PRO România este condusă în tandem de deputatul Octavian Petric și de fostul primar de Satu Mare Dorel Coica.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bravo Romania!Munții Cernei,in turismului european

Asociaţia Montană Carpaţi anunță că a finalizat proiectul pentru dezvoltarea turistică și economică din zona Munții Cernei, “City Break în munţii Cernei”.

Fonduri Europene pentru IMM

Au apărut propunerile oficiale de granturi pentru IMM: domeniile eligibile și grila de punctaj la proiecte Ministerul Fondurilor Europene...

PNL obține victoria primăriilor

Galben predomină țara și orașul obtinând un scor istoric după mulți ani de efort și munca.PNL este câștigător al alegerilor locale din...

Vor încă un scrutin

Doi candidaţi din comuna Orţişoara din judeţul Timiş, au obţinut acelaşi număr de voturi, astfel că în această localitate urmează să fie...

Comentarii recente