Acasă Sport International Allegri pleacă de la Juventus

Allegri pleacă de la Juventus

Cinci ani la Juventus, în care a luat 5 titluri în Seria A se pare că nu a fost de ajuns pentru Massimilano Allegri, care nu va mai fi antrenorul lui Juventus și în sezonul viitor. Despărțirea se pare ca fost dorită mai mult de club, de cât de antrenor, după cum a afirmat acesta.

„Clubul a evaluat și a decis că este mai bine ca eu să nu mai fiu antrenor în sezonul următor”, a fost declarația lui Allegri, care spune clar că nu el a fost cel care a decis despărțirea de „Bătrâna Doamnă”.

 

Interesant este că Massimiliano Allegri mai avea contract cu Juventus până pe 30 iunie 2020, iar anunțul oficial al plecării l-a făcut chiar clubul.

 

În 269 de meciuri oficiale ca antrenor al echipei italiene, Allegri a obținut 191 de victorii și 38 de înfrângeri.

 

Pe lângă cele cinci titluri de campion, Allegri mai are în palmares și 4 Cupe ale Italiei și 2 Supercupe. Cel mai probabil despărțirea dintre club și antrenor s-ar fii făcut și din cauza că acesta nu a reușit să câștige Liga Campionilor.

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente