joi, mai 30, 2024
AcasăSportLocalAndone declară ca el este depășit de situație

Andone declară ca el este depășit de situație

După joc, antrenorul Bogdan Andone a declarat la radio Sport Total FM că e depășit de situația în care se află Olimpia și că nu vede o ieșire, el ca deobicei, dă vina pe situația financiară de la echipă. „Nu am prea multe de spus despre această situația, nici nu vreau să comentez aspectele și detaliile care au dus aici. În momentul de față, situația mă depășește în totalitate. Nu văd ieșirea. Din păcate, problemele din fotbalul românesc sunt mari. În afară de Gigi Becali, care chiar inveștește, și Gigă Hagi, care se implică, nu știu ce echipe investesc în fotbal”, a declarat Andone.

 

Antrenorul nu ia în calcul în acest moment o despărțire de echipa sătmăreană și așteaptă finalul sezonului pentru a observa în ce direcție se va îndrepta Olimpia.

„După un an de muncă, nu pot să îi las pe jucători. O să închei sezonul cu ei și, apoi, voi începe discuțiile pentru următorul sezon. Au fost momente în acest sezon, când am făcut niște investiții pentru a-i scoate pe băieți din această pasă. Din păcate, acea lipsă de neîncredere și problemele care sunt și-au pus amprenta, nu am reușit să înscriem și să ne facem jocurile ușoare. Avem restanțe din ianuarie, practic patru luni de zile. Cei care au prins și sezonul trecut, și sunt majoritari în echipă, mai au două luni restanțe și din sezonul trecut”, a mai spus Bogdan Andone în cadrul emisiunii „Fotbal la matineu”.

 

 

Să fie oare cantonamentul în Cipru de vină pentru forma proastă?

 

 

După declarațiile antrenorului Bogdan Andone, legat de investiții ne punem și noi un semn de întrebare și ne gândim la ce investiții se gândește domnul Andone, pentru că președintele Attila Karda a făcut tot posibulul în pauza competițională ca echipă să fie dusă în cantonament în Cipru. Iar în vreme ce Olimpia a fost în Cipru și a stat două săptămâni acolo, jucând mai multe amicable și având toate condițiile pentru a pregăti returul sezonului competițional, multe alte echipe din Liga a II-a au fost în cantonament în țară la munte, în vreme ce poate alte echipe nici nu au fost în cantonament.

 

 

Așa că lumea deocamdată își pune semne de întrebare dacă chiar a fost necesar ca echipa sa facă deplasarea în Cipru și să se investească atâția bani.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente