Acasă Locale Stiri Satu Mare Andreea PAUL: Iohannis face doi pași înainte cu seriozitate, în timp ce...

Andreea PAUL: Iohannis face doi pași înainte cu seriozitate, în timp ce Ponta face șmecherește un pas înainte și doi înapoi

ACL are doi potențiali candidați la Președinție foarte valoroși. ACL l-a desemnat pe Klaus Iohannis, ca prima bornă în competițiile electorale care vor urma. Cătălin Predoiu este candidatul nostru pentru funcția de Premier, a doua bornă în competițiile electorale.

Care sunt beneficiile alegerii lui Klaus Iohannis Președintele României?

Iohannis face doi pași înainte cu seriozitate, în timp ce Ponta face șmecherește un pas înainte și doi înapoi.

5 argumente:

  1. Profesionalismul dovedit, calmul și echilibrul abordărilor sociale și economice ale lui K. Iohannis vor repune țara pe direcția bună și vor accelera creșterea calității vieții românilor.
  2. Acuratețea tipic nemțească în atitudinea viitorului Președinte al României va fi o schimbare vizibilă și necesară în viața politică. De ce avem nevoie de asta? Pentru mai multă seriozitate și mai multă muncă. Pentru forța unui angajament ferm cu românii, nu pentru păcăleli și jocuri politice inutile. Pentru continuarea angajamentului ferm de luptă împotriva corupției.
  3. România condusă de Iohannis își va întări relațiile cu principalul motor al dezvoltării economice și politice europene. România condusă de Iohannis își va întări parcursul european al României și capacitatea de a crea locuri de muncă just plătite.
  4. K. Iohannis este susținut de alianța dreptei, iar Ponta de alianța stângii. Alianța Creștin Liberală are circa 1600 de primari, iar USD vreo 1300 de primari. Așadar, românii acordă deja mai multă încredere administratorilor locali de dreapta, decât celor de stânga. PSD/USD alocă discreționar, pe criterii politice, banul public. ACL o va face pe criterii juste de dezvoltare.
  5. K. Iohannis va fi Președintele tuturor românilor, din țară și din străinătate. A transformat Sibiul în capitală culturală europeană cu fapte, nu cu vorbe. Ca Președinte va putea face din România inima creativității europene.

Îi vom fi suport în acest proiect. PDL, PNL, FC și IRL, electoratul de dreapta, trag în același sens cu încredere, în echipă, pentru a consolida șansele candidatului DREPTEI la prezidențiale. Nu vom risipi energiile noastre pentru a opri partidul-stat PSD și candidatul său imatur la prezidențiale, lipsit de consistență, cel mai slab produs politic al PSD de până acum, încercuit de oameni cu mari probleme de moralitate și de corupție.

- Advertisment -

Cele mai populare

Dragoste dincolo de moarte,in politica

Mai mulți locuitori din Deveselu s-au dus, după închiderea urnelor, la mormântul lui Ion Aliman, primarul PSD care a primit cele mai...

Imunitatea la copii,toamna

Imunitatea se dezvoltă în timp, prin urmare, cu cât suntem mai expuși factorilor de mediu, cu atât sistemul nostru imunitar se dezvoltă...

Kereskenyi Gabor câștigă încă un mandat la primărie

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor a câştigat detaşat alegerile locale de duminică, cu peste 18.000 de voturi, fiind urmat de candidatul...

România tratată cu dispreț.De ce?!

Uniunea Europeană dă încă o dată dovadă că România este considerată o țară de mâna a III-a, o piață de desfacere și...

Comentarii recente