Acasă Locale Stiri Satu Mare Angajări la RDS & RCS Satu Mare

Angajări la RDS & RCS Satu Mare

RDS & RCS angajează personal pe postul de agent contractări și achiziții în mai multe orașe din țară, printre care și în Satu Mare.

Candidatul potrivit pentru acest post trebuie să aibă: studii medii, permis de conducere categoria B, abilități de comunicare și negociere, cunoștințe medii de Word și Excel, dispus să lucreze la înălțime și la deplasări în peste 80% din timpul de lucru.

Potrivit angajatorului, candidatul ideal pentru acest post trebuie să fie: flexibil, adaptabil, rezistent la stres și să poată lucra sub presiunea termenelor limită.

Pe același post, RDS & RCS mai face angajări și în: Alba Iulia, Baia Mare, Bistrița, Botoșani, Brașov, Covasna, Iași, Miercurea-Ciuc, Piatra Neamț, Suceava, Tîrgu-Mureș.

CV-urile se pot depune până în data de 29 martie 2015.

Compania RDS & RCS este cel mai important furnizor de servicii integrate de comunicații având peste 90 de puncte de lucru in România, Ungaria și Slovacia. Peste 1.000.000 de clienți beneficiază de serviciile de televiziune prin cablu și satelit, iar peste 150.000 de companii folosesc serviciile de internet, transmisii de date și telefonie fixă oferite de RCS & RDS.

- Advertisment -

Cele mai populare

Situația infectarilor cu Sars-COV-2

Până pe data de 26 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 449.349 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID...

Postul,milostenia și iubirea aproapelui- cununa creștinului

Noi credem că Dumnezeu este cu noi, însă pentru a reface sau a nu pierde legătura de iubire cu El, pentru a...

Atenție!Sancțiuni contraventionale intră in vigoare din acest week-end

Legea care permite autorităților să ridice mașinile parcate ilegal urmează să fie publicată în Monitorul Oficial după ce președintele României, Klaus Iohannis,...

Strategia de vaccinare anti-Covid urmează să fie adoptată

Strategia naţională de vaccinare anti-COVID ar putea fi aprobată în şedinţa de guvern de vineri, urmând ca săptămâna viitoare să fie adoptată...

Comentarii recente