duminică, mai 26, 2024
AcasăLocaleAngajați din Primăria Satu Mare și instituțiile subordonate au participat la o...

Angajați din Primăria Satu Mare și instituțiile subordonate au participat la o acțiune de ecologizare

Angajați din Primăria Municipiului Satu Mare și instituțiile subordonate au participat la o acțiune de ecologizare, alăturându-se astfel campaniei naționale „Curățăm România”.

În urma acțiunii au fost adunate 1.500 de kilograme de deșeuri.

„Primăria Municipiului Satu Mare s-a alăturat campaniei „Curățăm România”, un proiect derulat de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, sub sloganul „O țară fără deșeuri abandonate!“.

Marți, 3 mai, peste 130 de persoane, reprezentanți din partea Primăriei Municipiului Satu Mare și instituțiilor subordonate, din partea Agenției pentru Protecția Mediului Satu Mare și din partea Gărzii de Mediu Satu Mare, a Sistemului de Gospodărire a Apelor Satu Mare, au participat la o amplă acțiune de ecologizare a zonei cuprinsă între podul feroviar și podul tehnologic (Galben), ambele părți ale albiei majore a râului Someș.

S-au adunat deșeuri menajere, plastic, metal, sticlă, hârtie și carton, cauciuc și materiale textile, dar și deșeuri mai voluminoase lăsate în urmă de oamenii fără adăpost și de către alte persoane iresponsabile.

În cadrul acțiunii au fost adunați aproximativ 1.500 de kg de deșeuri abandonate”, precizează Primăria Satu Mare.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente