duminică, februarie 25, 2024
AcasăEconomico-socialSocialAngajații Serviciului Pașapoarte, puși la treabă de Ziua Copilului. Se preiau doar...

Angajații Serviciului Pașapoarte, puși la treabă de Ziua Copilului. Se preiau doar cereri de pașapoarte pentru minori

Angajații serviciului Pașapoarte din cadrul Instituției Prefectului Satu Mare, puși la treabă în 1 iunie, această zi fiind nelucrătoare pentru cei din sistemul bugetar. Astfel, de Ziua Copilului, la Serviciul Pașapoarte Satu Mare se preiau doar cereri de pașapoarte pentru minori.

„În data de 01 iunie 2022, prin lege stabilită ca zi nelucrătoare, conducerea Instituției Prefectului Județul Satu Mare a stabilit că Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Satu Mare va desfășura activitatea de primire a cererilor de pașapoarte pentru minori, iar pentru aceasta va fi operațional un ghișeu de preluare în intervalul orar 08,00 – 13,00”, transmite Prefectura Satu Mare.

Documentele necesare pentru eliberarea pașapoartelor pentru minori sunt prezentate aici:

Contravaloarea emiterii paşaportului simplu electronic este de 258 lei pentru copiii care au împlinit vârsta de 12 ani, respectiv 234 lei  pentru minorii cu vârsta mai mică de 12 ani. Pentru pașaportul simplu temporar trebuie achitat un tarif de 96 lei,  indiferent de vârstă.

Plata contravalorii paşaportului se poate efectua online, exclusiv prin platforma de plăţi virtuale www.Ghiseul.ro sau la casieriile unităţilor CEC Bank (numerar), la staţiile de plată Selfpay ale CEC Bank sau la stația de plată amplasată în sala de așteptare de la sediul Serviciului de pașapoarte în noua clădire administrativă a Instituției Prefectului de pe strada A. I. Cuza din municipiul Satu Mare.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente