miercuri, februarie 28, 2024
AcasăEconomico-socialSocialIntervenție la înălțime. Pompierii au intrat pe geam pentru a salva o...

Intervenție la înălțime. Pompierii au intrat pe geam pentru a salva o femeie în vârstă de 76 de ani

Intervenție la înălțime a pompierilor sătmăreni. Aceștia au intrat pe geam pentru a salva o femeie în vârstă de 76 de ani, care a rămas imobilizată în urma unei căzături.

Astăzi, la ora 08:50, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru deblocarea unei uși, a unui apartament, situat la etajul 2 , de pe strada Neajlov, din mun. Satu Mare.


La fața locului s-au deplasat 6 subofițeri cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD cu echipaj de prim-ajutor, din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare.
Din informațiile solicitantului, în interior se afla o victimă, care în urma unei căzături a suferit leziuni la cap, fiind imobilizată.


Ajunse la fața locului, forțele profesioniste au acționat cu materialele și accesoriile din dotare pentru pătrunderea în apartament, prin geamul de la bucatarie.
După ce echipajul de descarcerare a intrat în imobil, pentru a facilita accesul echipajului SMURD au acționat pentru deblocarea ușii.


În interior se afla o persoană de sex feminin, în vârstă de 76 de ani, conștientă și cooperantă, care în urma căzăturii a suferit un traumatism cranian și o contuzie la membrul superior. Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare cu ambulanța SMURD pentru continuarea investigațiilor medicale.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente