vineri, aprilie 12, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareAntonescu: Ponta s-a pierdut. Deși are multe atuuri, șansele sale la prezidențiale...

Antonescu: Ponta s-a pierdut. Deși are multe atuuri, șansele sale la prezidențiale se împuținează

Fostul copreședinte al USL Crin Antonescu a susținut, luni, că premierul Victor Ponta „s-a pierdut” și că, deși are foarte multe atuuri, le joacă rău, iar șansele la prezidențiale i s-au împuținat.

„Mie îmi pare rău și pentru Ponta. Ponta s-a pierdut (…). Îmi pare că șansele de a câștiga Președinția i se împuținează – și ăsta e un lucru bun. Deși are foarte multe atuuri în mână, îmi pare că le joacă rău, îmi pare că face greșeli, îmi pare că încearcă să evite niște împrejurări pe care ar trebui să le tranșeze ca lider și îmi pare că nu poate să țină piept propriului partid, ceea ce, cum știm de la Adrian Năstase încoace, i-a cam făcut pe pesediști să piardă Președinția”, a spus Antonescu la TVR 1.

El a arătat că Ponta are temeri serioase cu privire le parcursul campaniei și a opinat că acesta nu doarme liniștit.

„Domnul Ponta nu e un curajos. Are temeri foarte serioase și chiar dacă are în spate ditamai armata, are ditamai Antena, are ditamai, numai chestii ditamai are în spate, nu e un om care să doarmă liniștit”, a spus Antonescu.

El a arătat că nu are nicio relație cu Ponta, chiar dacă a vorbit la telefon cu premierul, care l-a sunat să îl felicite cu ocazia zilei sale de naștere.

„A dat omul un telefon, i-am mulțumit, i-am urat și eu toate cele bune. Nu există niciun fel de relație. Între persoanele fizice, dacă se întâlnesc pe undeva sau dacă domnul Ponta mă sună, îi răspund. Dacă îl sun – dar nu-l sun – îmi răspunde. Dar nu avem nicio altă relație”, a mai spus Antonescu.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente