Acasă Locale Stiri Satu Mare Antonescu: Ponta s-a pierdut. Deși are multe atuuri, șansele sale la prezidențiale...

Antonescu: Ponta s-a pierdut. Deși are multe atuuri, șansele sale la prezidențiale se împuținează

Fostul copreședinte al USL Crin Antonescu a susținut, luni, că premierul Victor Ponta „s-a pierdut” și că, deși are foarte multe atuuri, le joacă rău, iar șansele la prezidențiale i s-au împuținat.

„Mie îmi pare rău și pentru Ponta. Ponta s-a pierdut (…). Îmi pare că șansele de a câștiga Președinția i se împuținează – și ăsta e un lucru bun. Deși are foarte multe atuuri în mână, îmi pare că le joacă rău, îmi pare că face greșeli, îmi pare că încearcă să evite niște împrejurări pe care ar trebui să le tranșeze ca lider și îmi pare că nu poate să țină piept propriului partid, ceea ce, cum știm de la Adrian Năstase încoace, i-a cam făcut pe pesediști să piardă Președinția”, a spus Antonescu la TVR 1.

El a arătat că Ponta are temeri serioase cu privire le parcursul campaniei și a opinat că acesta nu doarme liniștit.

„Domnul Ponta nu e un curajos. Are temeri foarte serioase și chiar dacă are în spate ditamai armata, are ditamai Antena, are ditamai, numai chestii ditamai are în spate, nu e un om care să doarmă liniștit”, a spus Antonescu.

El a arătat că nu are nicio relație cu Ponta, chiar dacă a vorbit la telefon cu premierul, care l-a sunat să îl felicite cu ocazia zilei sale de naștere.

„A dat omul un telefon, i-am mulțumit, i-am urat și eu toate cele bune. Nu există niciun fel de relație. Între persoanele fizice, dacă se întâlnesc pe undeva sau dacă domnul Ponta mă sună, îi răspund. Dacă îl sun – dar nu-l sun – îmi răspunde. Dar nu avem nicio altă relație”, a mai spus Antonescu.

- Advertisment -

Cele mai populare

Zece minute să plângi…

Având al doilea cel mai mare număr de cazuri de coronavirus din lume, Brazilia a impus restricții la înmormântări, iar familiile...

Vânzarea terenurilor agricole afectată de noile restricții.

Vânzarea terenurilor agricole situate în extravilan se va efectua, începând din data de 13 octombrie 2020, după reguli noi. Printre noutățile aduse...

Povestea celei mai vechi mănăstiri insulare din România.

Daca e week-end gândul ne zboară departe ,pe frumoasa vale a Oltului, în zona stațiunii Călimănești-Căciulata. Căutăm obișnuitul loc de popas...

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Comentarii recente