luni, aprilie 22, 2024
AcasăEconomico-socialSocialApel umanitar! ”Stocul de sânge este unul critic și nu putem face...

Apel umanitar! ”Stocul de sânge este unul critic și nu putem face față solicitărilor”

Conducerea Centrului de Transfuzie Sanguină Satu Mare lansează un nou apel umanitar și invită sătmărenii să doneze sânge. Stocul de sânge pentru majoritatea grupelor sanguine este unul critic, iar bolnavii de pe patul de spital depind de acești stropi de sânge.

”Apel umanitar. Tuturor persoanelor care au grupa sanguină: 01 Negativ, A2 Negativ, B3 Negativ și AB4 Negativ ne adresăm cu rugămintea de a veni să doneze sânge la Centru, deoarece stocul este unul critic și nu putem face față solicitărilor. Vă mulțumim anticipat”, este mesajul adresat populației de către conducerea Centrului de Transfuzie.

Totodată, Centrul de Transfuzie Sanguină Satu Mare, organizează în luna februarie noi acțiuni de donare de sânge în localităţile: Negreşti-Oaş şi Tăşnad. Acţiunea de donare de sânge va avea loc între orele 8-11.

Centrul de Transfuzie Sanguină Satu Mare invită la donare și donatorii din localitățile apropiate.

De asemenea, vă reamintim că a-3-a sâmbătă din lună, Centrul e deschis pentru persoanele care vor să doneze sânge. Așadar, sâmbătă, Centrul va fi deschis pentru toți cei care vor să doneze sânge.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente