29.8 C
New York City
joi, august 18, 2022
AcasăsusArme descoperite de Polițiști

Arme descoperite de Polițiști

În cursul zilei de ieri polițiștii din Dorolț și cei din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au desfășurat o acțiune pentru verificarea condițiilor de păstrare a armelor și munițiilor ,precum și pentru depistarea persoanelor care dețin arme în mod ilegal.

În acest context a fost depistat un tânăr , de 20 de ani din Dorolț , care deținea ilegal un pistol marca Keseru Muvek , calibru 9 mm,el nefiind autorizat pentru deținere și port de armă neletală. Totodată asupra acestuia a fost găsită și cantitatea de 17 bucăți cartușe cu gaz, calibru 9 mm. Arma și muniția au fost ridicate în vederea expertizării .

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvărșirii infracțiunii de deținere sau port fără drept de armă neletală din categoria celor supuse autorizării.

Tânărul este cercetat în stare de libertate.

Armă letală găsită la Socond

La data de 29.05.2014 , în jurul orei 14.00 polițiștii au fost sesizați de către Ciprian S., despre faptul că , în timp ce efectua unele lucrări de demolare a acoperișului unei anexe de tip șură situată pe raza localității Socond a găsit așezată pe tavanul anexei o armă ruginită. La fața locului polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase , au stabilit că arma este letală , dar este în stare avansată de coroziune , fără a se putea stabili calibru, se pare că aceasta provine din Primul Război Mondial.Arma a fost ridicată de către polițiști

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente