Acasă Locale Arme și muniții, deținute ilegal, ridicate de polițiști în urma unor percheziții...

Arme și muniții, deținute ilegal, ridicate de polițiști în urma unor percheziții la Carei

soferi-betiPolițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, sprijiniți de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Carei, au efectuat joi, 11 iulie a.c., două percheziții domiciliare în municipiul Carei, ridicând mai multe arme și muniții, deținute ilegal. Pe numele persoanei suspectate de nerespectarea regimului armelor a fost întocmit dosar penal.

În baza unor autorizații emise de Judecătoria Carei, polițiștii au efectuat joi două percheziții domiciliare în municipiu, existând indicii cu privire la încălcarea regimului armelor și munițiilor de către o persoană de 46 de ani, din localitate. În locațiile percheziționate polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase și cei ai Biroului de Investigații Criminale Carei au găsit arme letale și neletale, precum și muniție, deținute fără drept de către Manfred P., din Carei.

Au fost ridicate în vederea expertizării două arme letale de calibru 4 și 6 mm și două arme neletale cu aer comprimat, de calibru 4,5 mm, ce aveau montate dispozitiv de ochire, respectiv lunetă, armele fiind de fabricație germană. La percheziții polițiștii au mai găsit și muniția aferentă, peste 1.000 de cartușe cu glonț, aproape 2.000 de proiectile, 35 de alice, 100 gr. praf de pușcă și 41 de pocnitori.

Persoana suspectată în acest caz este anchetată pentru comiterea infracțiunii de nerespectare a regimului armelor și munițiilor, urmând ca cercetările să fie extinse și cu privire la comiterea altor infracțiuni, pe măsură ce în cauză vor fi administrate și alte probe concludente.

- Advertisment -

Cele mai populare

Nicolae Ciucă – desemnat pentru funcția de premier

Nicolae Ciucă este propunerea Partidului Național Liberal pentru funcția de premier, propunerea a fost acceptată și de președintele...

Legea consumatorului vulnerabil explicată de liderii PNL Satu Mare

În cadrul unei conferințe de presă organizată joi, 21 octombrie 2021, la sediul Partidului...

Austria a donat României medicamente pentru tratarea bolnavilor COVID aflați în stare gravă

România a primit 1.075 de cutii cu diferite tipuri de medicamente utilizate în tratarea pacienților grav bolnavi...

Noi restricții începând de luni. Iohannis: Dacă vreți să terminăm cu această pandemie, vaccinați-vă!

La finalul ședinței de miercuri, 20 octombrie 2021, cu premierul, miniștrii cu atribuții în domeniul combaterii pandemiei...

Comentarii recente