Acasă Locale Asasinii femei de la Mediesu Aurit si-ai primit sentinta

Asasinii femei de la Mediesu Aurit si-ai primit sentinta

După aproape un an de la asasinarea Mariei Magdalena Dano de la Medieșu Aurit, cei doi criminali, Ion Gaidaș, respectiv Balog Levente și-au aflat sentința. Pronunțarea a avut loc în cadrul ședinței de azi, 8 august, a Tribunalului Satu Mare.

Magistrații i-au găsit vinovați pe Ioan Gaitaș și Dano Levente în comiterea crimei ce a avut loc anul trecut (2012) în noaptea de 1 spre 2 septembrie la Medieșu Aurit. Potrivit sentinței, Ion Gaidaș cel care a omorât-o de fapt pe femeie va sta după gratii 16 ani, la care se adaugă și interzicea drepturilor acestuia pe o perioadă de 10 ani. Totodată, instanța îl obligă pe Gaidaș la plata sumei de 5.000 lei către partea civilă, Dano Sorin Mircea, cu titlu de daune materiale. Balog Levente a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu executare, pentru tăinuirea crimei.
Vă reamintim că Maria Magdalena Dano, în vârstă de 50 de ani, a fost violată iar apoi ucisă cu bestialitate și lăsată să zacă într-o baltă de sânge. Din cercetările efectuate la locul crimei a reieșit că mai întâi femeia a fost violată iar apoi omorâtă, fiind lovită cu un bolovan în cap. Victima a lăsat în urmă șase copii, dintre care cel mai mic are doar 8 ani.

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente