marți, mai 28, 2024
AcasăLocaleAsasinii femei de la Mediesu Aurit si-ai primit sentinta

Asasinii femei de la Mediesu Aurit si-ai primit sentinta

După aproape un an de la asasinarea Mariei Magdalena Dano de la Medieșu Aurit, cei doi criminali, Ion Gaidaș, respectiv Balog Levente și-au aflat sentința. Pronunțarea a avut loc în cadrul ședinței de azi, 8 august, a Tribunalului Satu Mare.

Magistrații i-au găsit vinovați pe Ioan Gaitaș și Dano Levente în comiterea crimei ce a avut loc anul trecut (2012) în noaptea de 1 spre 2 septembrie la Medieșu Aurit. Potrivit sentinței, Ion Gaidaș cel care a omorât-o de fapt pe femeie va sta după gratii 16 ani, la care se adaugă și interzicea drepturilor acestuia pe o perioadă de 10 ani. Totodată, instanța îl obligă pe Gaidaș la plata sumei de 5.000 lei către partea civilă, Dano Sorin Mircea, cu titlu de daune materiale. Balog Levente a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu executare, pentru tăinuirea crimei.
Vă reamintim că Maria Magdalena Dano, în vârstă de 50 de ani, a fost violată iar apoi ucisă cu bestialitate și lăsată să zacă într-o baltă de sânge. Din cercetările efectuate la locul crimei a reieșit că mai întâi femeia a fost violată iar apoi omorâtă, fiind lovită cu un bolovan în cap. Victima a lăsat în urmă șase copii, dintre care cel mai mic are doar 8 ani.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente