Acasă Locale Asociatia “Apel la Actiune” a impodobit bradul copilasilor de la casa “Speranta”

Asociatia “Apel la Actiune” a impodobit bradul copilasilor de la casa “Speranta”

In weekend-ul care tocmai s-a incheiat a fost sarbatoare la casa de tip familial “Speranta” din Carei. Cei 11 copilasi abandonati au impodobit bradul alaturi de membrii asociatiei “Apel la Actiune”.
Piticii au fost extrem de fericiti si entuziasmati de vizita primita mai ales ca au fost implicati intr-o activitate colectiva de pregatire a ornamentelor, prilej cu care li s-a vorbit despre importanta muncii in echipa, despre ajutorarea reciproca si despre cat e de esential respectul pentru semenii din jur.

Bradul de peste 3 metri inaltime din curtea casei, primit si el cadou de la un alt spiridus, a fost imbodobit in timp ce copilasii cantau colinzi alaturi de doamnele ingrijitoare si de membrii asociatiei.
Si mai mare a fost bucuria cand, dupa impodobirea bradului, s-a ornat fiecare camera cu luminite care sa le tina companie pana la venirea lui Mos Craciun.
Cand si-a luat ramas bun de la cei mici, presedintele asociatiei “Apel la Actiune”, Mihai Huzau, le-a promis copiilor o intalnire cu Mos Craciun.

Cei peste 400 de copilasi de la centrele de tip familial si din familiile nevoiase din intreg judetul vor participa vineri, 20 decembrie, la o petrecere organizata special pentru ei in cadrul carei se vor distra alaturi de Ella Bella si alti invitati supriza si vor primi vizita lui Mos Craciun care le va aduce tuturor cadouri datorita spiridusilor cu inima mare care s-au implicat in Campania umanitara “Ajutoarele lui Mos Craciun. Toti satmarenii sunt invitati sa participe la acest eveniment.

Dacă nu ai apucat să iei o scrisoare, nu fii supărat. Încă mai poți face poti face parte din echipa de spiriduși ai lui Moș Crăciun cu o donație modică prin care ne vei ajuta să îi sprijinim în greutățile pe care le au în viața de zi cu zi!
De la centrale termice, mașini de spălat, obiecte de mobilier sau amenajarea spatiilor pentru studiu, acești copii au nevoie de sprijinul nostru pentru o viață normală.
Puteti dona accesand link-ul urmator: http://apellaactiune.ro/2019/

- Advertisment -

Cele mai populare

Educația sexuală atacată de Klaus Iohanis la CCR ,promovată de deputați

Legea prin care "educația sexuală” în școli este înlocuită cu "educație sanitară” este constituțională, a decis joi Curtea Constituțională, care a respins...

Taxe care pot fii achitate online din Septembrie

Începând de joi, 24 septembrie, plățile pentru contravaloarea permiselor de conducere realizate de persoanele fizice pot fi achitate online, prin Ghișeul.ro, a anunțat...

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Comentarii recente