Acasă Economico-social Locale sm ASOCIATIA DARUIND PRIMESTI si stelutele ei, au adus un strop de bucurie...

ASOCIATIA DARUIND PRIMESTI si stelutele ei, au adus un strop de bucurie in inimile celor nevoiasi!

Dumnezeu ne învaţă să nu fim nepăsători , să trecem pe lângă cei care au nevoie de ajutor dar trebuie sa stim ca valoarea milosteniei noastre nu este direct proporţională cu cât dăm, ci cu gândul cu care o dăm , cu binevoinţa care o dăm , cu dragostea cu care o dăm.

Solomon zicea: „.. omul milostiv e nepreţuit „. Milostenia are aripi mari , ele străbat văzduhul , depăşesc luna , străbat prin razele Soarelui şi se ridică până în înaltul cerului.

ASOCIATIA DARUIND PRIMESTI si stelutele ei , au adus un strop de bucurie in inimile celor nevoiasi . Pe aceasta cale vreau sa le multumesc inca o data , deoarece merita . Sunt oameni care nu au aparut in pozele atasate si oricum , nu acestea sunt importante dar vreau sa stiti ca inca exista suflete bune si milostive care ne-au ajutat fara nici un interes  , care au rupt din timpul lor pentru a face un bine  semenilor nostrii , care aveau nevoie de acesta .

Am speranta si imi doresc sa ramana eterne  aceste fiinte minunate  , atat cele care au primit  , deoarece au trecut prin multe incercari si nu si-au pierdut speranta , dar si  cele care au dat , deoarece au ales sa faca aceasta din toata inima .

Ei , m-au ajutat intotdeauna si nu este prima campanie in care imi sunt alaturi .

In lunile februarie – aprilie 2019 , impreuna cu FRESH LIFE   am desfasurat campania ” Hai sa dam mana cu mana toti cu inima romana ”   unde  , am reusit sa mobilizam o mana de oameni curajosi , pentru donarea de sange . Tot in luna martie am desfasurat campania ” Martisoarele inimii ” unde impreuna cu  ARTDEKOCLASS , am confectionat martisoare   iar banutii astfel stransi din vanzarea lor , au ajuns la o familie greu incercata  cu trei copii , orfani de mama. In luna septembrie am organizat “ Un ghiozdan pentru fiecare “  campanie la care am reusit sa facem necesarul pentru inceputul de an scolar la mai multi copilasi. In iarna anului 2019  evident a urmat “ Mos Nicolae “ care a adus asa multa bucurie atat celor mai mici dar si celor  mari.

Au urmat voluntariatele in care ne-am implicat , la Centrul de Noapte , Spitalul de Boli Psihice , unde am avut onoarea de a-l cunoaste pe ingerul gardian al celor internati si aflati in grija sa, domul D.S ; “ O masa calda “ unde am intalnit cateva doamne , in adevaratul sens al cuvantului , care se dedica constant activitatilor umanitare .

Iar acum odata cu pandemia , au urmat misiuni mai grele din cauza pericolului iminent dar tot nu ne-am lasat .

Toate aceste actiuni nu ar fii avut loc fara ajutorul lui Dumnezeu si  sprijinul ingerului meu pazitor , B.K , caruia ii multumesc ca exista si face parte din vietile noastre. Este faclia care lumineaza in intuneric , pentru atat de multi dintre noi , el doreste sa ramana anonim iar cuvintele , sunt prea putin pentru tot ceea ce  reprezinta .

Bunul Dumnezeu sa va rasplateasca si sa va iubeasca , ca-ci daca sunteti in grija lui , stiu ca sunteti bine ,  eu va iubesc pe toti , fiecare   este special dintr-un motiv , iar drumurile noastre nu s-au intersectat intamplator!

- Advertisment -

Cele mai populare

Ministrul Transporturilor a fost în vizită la Satu Mare

Lucian Bode, Ministrul Transporturilor a fost într-o vizită vineri în județul Satu Mare, unde a și ținut o...

Un creier sanătos de lungă durată

Un factor de multe ori neglijat în ceea ce privește impactul asupra creierului este nutriția. Și există numeroase produse care pot fi...

Mită de 89.000 de euro pentru semnarea de contracte

Mai multe persoane din conducerea unor spitale din judeţele Braşov şi Harghita ar fi primit mită de până la 89.000 de euro...

Ordonanță de Urgență privind telemunca

Guvernul va discuta în ședința de vineri un proiect de OUG privind folosirea semnăturii electronice pentru contractele de muncă. Actul normativ reglementează...

Comentarii recente