sâmbătă, decembrie 2, 2023
AcasăLocaleAsociația SamCivica și voluntarii au împărțit sute de pachete copiilor instituționalizați din...

Asociația SamCivica și voluntarii au împărțit sute de pachete copiilor instituționalizați din Satu Mare

Echipa SamCivica a pregătit 340 de pachete pentru copiii din centrele de plasament și casele de tip familial din județul Satu Mare. Astfel, membrii ONG-ului au dorit să le facă o surpriză celor mici, care îl așteaptă pe Moș Nicolae.


Pentru ca pachetele cu surprize dulci să ajungă la copii, SamCivica a apelat la voluntari, sătmăreni cu suflet mare care și-au dedicat timpul și resursele pentru a se asigura că fiecare copil se va putea bucura de cadouri.


Zeci de sătmăreni au răspuns apelului public, iar sâmbătă dimineața, ajutoarele lui Moș Nicolae au pornit spre cei mici.


“Dorim să le mulțumim tuturor sătmărenilor care au răspuns prezent apelului pe care l-am lansat. Lista noastră de voluntari a fost definitivată încă din primele zile. Am fost foarte surprinși de interesul de care au dat dovadă sătmărenii, de cât de multă lume a dorit să ni se alăture și să vină în sprijinul celor mici. Suntem foarte recunoscători tuturor celor care și-au dedicat timpul acestei acțiuni. Am vrut să fie o activitate care să aducă lumea împreună, care să implice comunitatea, nu doar asociația SamCivica. Suntem mereu bucuroși că putem veni în sprijinul copiilor din centrele de plasament și casele de tip familial, mai ales că în urma acțiunilor din acest an am reușit să îi cunoaștem mult mai bine pe unii dintre ei. A fost important pentru noi să ne ținem de promisiune și să le arătăm că nu am uitat de ei. Știm că sunt foarte cuminți și merită din plin cadourile pregătite”, a precizat Mihai Marcocean, președintele Asociației SamCivica.


În urma acțiunii dedicate zilei de Sfântul Nicolae, pachetele SamCivica, cu ajutorul voluntarilor, au ajuns la 19 centre, case de tip familial și la Adăpostul de Noapte din municipiul Satu Mare.
Sursa: Asociația SamCivica

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente