Acasă Sport National Astra a strălucit în Slovenia

Astra a strălucit în Slovenia

astra-giurgiuFormația din Giurgiu a câștigat cu 1-0, cu Domzale, primul meci din istorie în cupele europene.

Astra Ploiești s-a impus în Slovenia, pe terenul grupării NK Domzale, prin golul marcat de Budescu, în ultimele minute ale partidei. Ocupanta locului patru din Liga 1 în stagiunea trecută a dominat ostilitățile în prima parte a jocului, însă șansele de gol au fost rare.

După pauză, Astra a intrat pe teren mai motivată și a irosit câteva oportunități bune de a deschide scorul. Gazdele s-au mulțumit să se apere, însă defensiva a cedat în minutul 84, când Mățel a centrat de pe partea dreaptă, iar Budescu a șutat din prima, scuturând plasa porții slovene.

Peste o săptămână, Astra va juca pe teren propriu meciul retur, acesta anunțându-se a fi o formalitate pentru gruparea din Giurgiu. Dacă lucrurile decurg conform planului, românii vor juca în turul doi împotriva Omoniei Nicosia formație ce a terminat pe locul 4 în Cipru. Meciurile cu ciprioții se vor juca pe 18 și 25 iulie, partida tur urmînd să se dispute la Nicosia și returul la București.

Cu toate că în această fază a competiției evoluează multe formații din cele mai slabe campionate din Europa, diferențele de scor înregistrate ieri nu au fost prea mari. Cea mai mare victorie a fost obținută de islandezii de la Breidablik, care au învins cu 4-0 formația Santa Coloma, din Andorra.

Succese clare au obținut și Vojvodina Novi Sad (4-1 în Malta, cu Hibernians), MSK Zilina (3-0 cu Torpedo Kutaisi, din Georgia) și Dinamo Minsk (3-0 în Lituania, cu Kruoja Parkroujis). Surpriza zilei a fost victoria cu 2-0 obținută de luxemburghezii de la Jeunesse Esch, 2-0 cu finlandezii de la TPS Turku.

- Advertisment -

Cele mai populare

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Ne mândrim cu ei!Antreprenori romani de top.Ediția 2020

Antreprenorii români care s-au remarcat în acest an plin de încercări și pentru comunitatea StartupCafe.ro. Iată o listă (incompletă, evident) de antreprenori...

BNR cere băncilor să modifice până pe 20 decembrie scoringul de acordare al creditelor

Potrivit unei scrisori trimise de BNR către băncile comerciale, acestea trebuie să îşi ajusteze scoringul pentru persoane fizice până pe 20 decembrie...

Animalele de companie vs oameni.Călătorii cu stampilă de vaccin

Guvernul britanic pregătește adoptarea ștampilelor de vaccin anti-COVID aplicate pe pașapoartele celor care acceptă să se inoculeze, pentru a putea călători.

Comentarii recente