Acasă sus Atelier de Origami în vacanța de vară la Biblioteca Județeană Satu...

Atelier de Origami în vacanța de vară la Biblioteca Județeană Satu Mare

Biblioteca Județeană, instituție subordonată Consiliului Județean Satu Mare, și Centrul de formare Biblionet organizează pe toată durata vacanței de vară atelier de origami pentru copii.

Atelierul se va desfășura în fiecare zi de miercuri, în Sala multimedia, în intervalul orar 1000-1130, sub îndrumarea bibliotecarelor Violeta Tarța, Raluca Istrate și Bianca Ciceo, participarea fiind gratuită.

Prin această metodă de educație non formală dorim să atragem în jurul bibliotecii cât mai mulți copii care preferă să își petreacă timpul liber într-un mod plăcut și creativ oferindu-le și posibilitatea de a socializa, de a se distra  și de a lega noi prietenii., a declarat Raluca Istrate, bibliotecar-formator.

Devenită deja o tradiție în uzanța bibliotecii noastre, această activitate se bucură de aprecierea copiilor, părinților și a bunicilor în egală măsură, fapt ce ne determină să o continuăm și în această vacanță de vară., a declarat Lacrima Istrăuan, directorul interimar al Bibliotecii Județene Satu Mare.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente